Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPOZORNĚNÍ

Od: spider® odpovědí: 20 změna:

Chtěl bych se tímto, jménem celé komunity zdejší poradců, omluvit, že ve dnech 14. a 15.7.2007 bude četnost našich odpovědí poněkud váznout. Byla totiž svolána valná hromada poradců, na které se budeme radit, jak na Vás. Děkuji Vám, vážení návštěvníci, za pochopení.

Spider.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

prvni, prvni, prvni... a uz i po obede... neni nad to mit to jen kilometr *haha*

Takze kontrola pripravena *uf*

al bunda*

Já po dvěstě padesáti.
Tak kontrolujte.
*frajer*

hodnocení

Já se hlásím s hodinovým zpožděním. Byl jsem doma na roztrhání :)
al bunda*
A byl jsi roztržen?
hodnocení

Ještě ne, asi až večer. Roztržením bych to ale nenazval *hi*
al bunda*
To přijde, až Tvojí paní práskneme, že jsi s námi nebyl... *smich*
šťastná*
Al e, Al e, to se dělá, práskat kamarády? *bum*Ženo spider ova, nevěř mu ani slovo! Kecá!
Přišla jsem na to, kdo to je Al bunda! Poznala jsem ho hned, když jsem ho v sobotu uviděla před motelem: *smich*
TO JE ON! TO JE TEN, CO DĚTEM KRADE SVAČINY A NEVRACÍ JIM SÁČKY! *haha**smich*
Se taky hlásim pane vedoucí...dříve jsem se ke kompu nedostal...moc práce *hi*
al bunda*
15.07.07 22:18
Čerpadlo?
ee to padnul jen jistič a to je nějakej nárazovej...moc nechápu proč,ale šel jsem najisto (mam to natrénované z minula *smich* )
Práce byla u bábinky
ja prijel na Moravu a pod autem se hned udelala kaluz oleje (cca 0,5L)... no radost jako hrom... ale nastesti to byla jen vyvlecena manzeta a uz zase brazdime silnice *uf*
No koukám taky jsi měl smůlu *plac*
to nic neni, dnes jsem prijel za svagrem na pole a v tu ranu se rozbil kombajn... asi jsem stistko ;)
Asi se ode mě budeš příště držet dál *haha*
al bunda*
To je pověra.
:D kazdopadne uz zase vrti na poli... uz jsme z dovci zpatky, takze se na me (nas) zase muzete tesit ;)

Jasan už jsem tě zaregistroval *hi*

Jaká byla dovča ;)

al bunda*

Tož vitajte. ;)

no, jsme opaleny jak z Egypta :) vsichni rikali, ze v Praze prselo a my meli kazdy den cca 35°C :D

To jsem tu měl taky, heč :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]