20 Kč 1993, těch je v oběhu ještě mnoho a musela by to být chyboražba, aby měla ta dvacka nějakou vyšší cenu. O papírové 20 Kč nepíši, protože ty jsou 1994.
Třeba bankovka 200Kč se stříbrným proužkem 200Kčs ze začátku 90let se prodává así za 210Kč. Naopak bankovka, která měla proužek Bank of Zaire se prodávala řádově za tisíce.
doplněno 30.06.17 16:05:
Když jsem se na to před lety díval, tak byla nabídka odkupu asi za 9tis a konkrétní nabídka k prodeji kolem 70tis (a neprodala se).
Každopádně já jsem v klidu, protože mám jen ty s proužkem Kčs.
doplněno 30.06.17 16:26:
Tak dobře nějaké Kč, tam taky budou.
Mě z toho nebere nic. Jen z pohledu zhodnocení papírku, který se možná válí někde doma.
vykuk: jestli je kovová,tak se dá použít několikrát,ale vždy otřít o to jehličí.A pak si ji strčit ... zpět do peněženky.
vykuk*
Předpokládal jsem papírovou a použití kovové bych nedoporučoval, to spíše sjet po holé ze stráně a jeden problém by byl vyřešen a mohl by řešit, jak dostat trávu a štěrk z útrob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.