Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyuční list po maturitě

Od: mkk32p* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo, zda a za jakých odmínek se dá udělat si výuční list, když již mám maturitní vzdělání, ale jelikož není možné s ním sehnat práci tak by mě zajímalo, zdaje nějaká možnost si dodělat něco jako výuční list a taky by mě zajímalo, jestli něco takového existuje ve zkráceném termínu, tedy za méně než 3 roky učení. Jedná se mi o to, že mám SPŠ se zaměřením na PC a chtěl bych ještě výuční list se zaměřením elektro nebo strojírenský směr.Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máš základ podobný jako chceš učební obor, tak se běž domluvit na školu kterou chceš na učební obor, určitě ti to dají na dva roky, možná i jen na rok.

hodnocení

0x

Souhlasím, neměl by to být problém, moje sestra si udělala učňák po materiutě na gymplu už před 40 lety...

A pokud nemáte práci, a jste na úřadě práce, možná by Vám i úřad práce zaplatil rekvalifikaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]