Nejste přihlášen/a.
Podle Evropské Směrnice č. 2283/2015 ES, se mohou od 1.1.2018 upravovat moučné červy, proteiny ze cvrčků a.p., co by se v české kotlině nechalo z nějakých červů připravit jako lahůdku
Myslím, že jste si sám odpověděl - cvrčci a mouční červy. Obojí lze pěstovat (pěstuje se pro zverimex jako krmivo pro mazlíky) a cvrčky lze nachystat i na louce.
Nedávno jsem slyšel o jednom začínajícím podniku, který připravuje fitness tyčinky plné proteinu právě z takových cvrčků. Jediné zklamání bylo, že si cvrčky nepěstovali sami, ale nechali si je posílat z Asie, kde je to běžná surovina.
Pravidelně se u nás doma vyskytují 10cm velcí luční koníci, zatím jsem na ně chuť nedostal.
@ben mi připomenul teorii, která se zabývá tím, kolik člověk sní za svůj život v noci pavouků aniž by o tom měl tušení...
clayman Pravidelně se u nás doma vyskytují 10cm... Tak to máte nějaký super biotop kde jsou takový vypasený koníci, nebo nějaký nový druh.
Dobrý den, myslím, že cyklisté a motorkáři dobře vědí, jakou lahůdkou je moucha . Zdravím!
clayman - to jsem také někde četl a ten počet nebyl malý. Jen nevím, kdo to počítal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.