Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je suchý humor?

Od: humor odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,
jak byste popsali, co je suchý humor? Jsou to kameňáky, ale konkrétní definici nedám.

Má původ v Anglii nebo se to jen tak říká?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

0x

Suchý humor nevyvolá bouři smíchu, ale jen polechtá bránici a ne každý jej pochopí: Slečno, nešla byste na kávu? Ano, chtěla. Tak jděte.:-D
"

kepler*
hodnocení

0x

Ano, jinak je zván jako anglický. Za dobrou odpověď považuju jednu z konkurenčního webu: Suchý humor zpravidla nevyvolá bouři smíchu, ale jen přijemně polechtá bránici. Ne každý je schopen ho pochopit.

-------------

Kolega byl rychlejší :). Tak aspoň přidám jeden od Churchilla: Všude se dočítám o škodlivosti alkoholu a kouření doutníků. Myslím, že asi přestanu číst. (nebo tak nějak).

figurek*
hodnocení

0x

já bych řekl, že suchý humor ani není humor, spíš tvrdý sarkasmus. Jako zde na obrázku. Dobře se na něj podívejte. Je to vtip nebo ne?

Co je suchý humor?

tak ten je dobrý ! Jiránek je klasika, ale sem tam se mu nedaří vyjádřit smysl... Tady je to prostě jasný a krásně tu popisuje aktuální děti-mládež... ony děti totiž normální hovno už nedělají - není to in... musí to mít něco společnýho s webem, sdílením...

A pak ještě vyfotit a poslat na FB :D a je to dokonalý

hodnocení

0x

Popíšu opak suchého humoru a z toho si to odvodíte. Mokrý humor je takový, kdy se řežete smíchy, až se počuráte. No a suchý je naopak.:-D

hodnocení

0x

Správný suchý humor je lakonický a takový, jehož vtipnost všem dojde až za chviličku. ;) "Žán, má citron nožičky? A zobáček?" "Ne pane, ale postrádám kanárka. Nevymačkal jste ho do čaje?"

;) Hajdom hajdom, tečka com.

Žán, prší venku? - ano pane - Pusť rybičky na procházku !

hodnocení

0x

Staré hrabství v Anglii.

Vystrašená služka vbíhá do pokoje k dámě, která háčkuje.

- Mylady, pan hrabě už leží tři dny mrtvý pod klavírem!

- Ale Mary, jak to uklízíte?

x

Eskorta vede odsouzence na odlehlé popraviště. Lije, fučí vichr, cesta je plná bláta. Delikvent se pokouší navázat hovor.

- Hnusné počasí.

- Vám je hej, odpovídá seržant. Ale my se budeme muset v tom nečase vrátit.

x

Před volbami. Angličan se vrátil z dlouhé zahraniční cesty a ptá se známého na předvolební projevy kandidátů.

- Všechny jsem si poslechl, ale díky Bohu se do parlamentu dostane jen jeden z nich.

hoststary*
hodnocení

0x

Kdysi kreslený do Neprakty - žena mluví doma před akváriem se svým manželem: "Vyměnil jsi během mého pobytu v lázní těm ubohým rybičkám vodu?". Manžel odpovídá: "Ne, vyměnil jsem ty ubohé rybičky."

Další od Neprakty - muž už zjevně po vyšetření sedí v ordinaci na stoličce před lékařem, který mu říká: "Vaše choroba potřebuje klid. Napíšu lázně vaší manželce."

U suchého humoru je důležité, aby hovořící zachoval vážnou tvář i hlas - nesmí to být prvoplánový fórek. Spíš prostá věta, která je okolím brána jak další příspěvek do konverzace. Veselo nastává v okamžiku, kdy to ostatním dojde.

"Pane, vy jste debil!"
"Já jsem byl nakoupit.”

hodnocení

0x

Po trávě se nejen chodí, ale i směje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]