Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V ODS samej homoš, Petr Bendl?

Od: koumak odpovědí: 11 změna:

Sledoval jsem na čt24, dnes po osmé hodině hydeparkčt24..Starému kemovi se roztékala řasenka v přímém přenosu:D Všiml jsem si, že ještě jeden politik ODS se běžně řasí, obtahuje konturu oka. Volební metero taktika ODS nebo přetlak homošů v ODS. Sledoval to někdo? Líbilo?

V ODS samej homoš, Petr Bendl?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, skoro se zdá, že máte něco proti politikům z ODS . Moc nerozumím tomu, že někdo ještě řeší sexuální orientaci a neposuzuje člověka podle jeho chování či činů. Navíc, kdo se trochu orientuje v tom, jak to při natáčení funguje, tak ví něco i o maskérně - obličej by se neměl hlavně lesknout a měl by být výrazný. Snad už to tazatel pochopil. Zdravím!

doplněno 03.07.17 14:48:

koumak - "namalovaný" pan Bendl poskytl rozhovor z Dobřichovic, což není Praha. Já se od politiků přesvědčovat nenechám, sleduji je pravidelně a volím podle svého přesvědčení, resp. stále stejně.

Volební kampaň nepotřebuji a považuji ji za zbytečnou - ta je pro voliče bez vlastního názoru.

koumak
hodnocení

Já se nechávám od politiků přesvědčovat do poslední chvíle před volbami..a až poté provedu volbu. Takže nemám nic proti ODS :D Teda.., až na tu maličkost o které píši v tomhle témátku. Pravda, osobně ani neřeším primárně sex. orientaci, jako spíše jakýsi model mužství. Běžného chlapa prostě nikdy nenapadne "udělat" si obočí a tento model chování chlapa preferuji. Chlapa který má snad pocit, že se tímto způsobem nějak zkrášlí, považuji za emočně potenciálně nestabilního jedince - pouze můj názor = nevnucuji. Možná tam u Vás v Praze jste zvyklí snad na všechno. U nás potkat takto našminkovaného chlapa..u nás - v nejmenovaném menším lázeňském městečku na Moravě.., tak se mu vysměje každý druhý člověk - bez obalu.

doplněno 03.07.17 16:25:

Odkud byl veden rozhovor je irelevantní. Pán Bendl je poslancem a v Praze je víc než doma.

"Já se od politiků přesvědčovat nenechám, sleduji je pravidelně a volím podle svého přesvědčení, resp. stále stejně."

Takže, vy je sledujete pravidelně ale přesvědčovat argumentací se nenecháte? Tuhle větu myslíte vážně? Tak nač je potom sledujete, když volíte stále stejně?:D A od koho se teda přesvědčovat necháte? Od babky kořenářky nebo ČSÚ? Ta utváří přesvědčení o správnosti Váší volby? Osobně využívám všech dostupných a důvěryhodných zdrojů. Díky lidem, kteří volí stále stejně se v politice drží ze setrvačnosti lidé, kteří tam často - a dávno nemají co pohledávat.

radarbrdycz*
hodnocení

0x

@koumak Tihleti kluci z ODS jsou mistři na pobírání peněz ze státního. Vzpomeňme na Klause, trio Tluchoř, Fuchsa, Šnajdr. Topolánek, jak čistil Augiášům chlív. Nečas a Nagyová. Všichni čistí jako lilium. :)

hodnocení

0x

Vždyť dneska je to samý metrosexuál. takže když se někdo maluje, tak to neznamená, že není na opačné pohlaví. Já vám řeknu, jaký se mi stal trapas. Při rodinné sešlosti jsem si všimla, že od neteře přítel, který je kadeřník, se také maluje. No, pak se kecalo a tak a já venkovská žena, jsem jen tak pro pobavení, řekla, jaká je dnes šílená móda, že i chlapi nosí kabelku. No a ten dotyčný na to - hm, já mám taky jednu - červenou...

koumak
hodnocení

Kadeřník, to je jiný živočišný druh. Tam to může být i jakási póza, kdy platí, že čím je kadeřník víc zmalovaný, tím víc je rádoby "světový". Dívat se na starého chlapa jak se potí v TV, jako čuník a roztéká se mu řasenka a teče k líci... Styděl sem se za něho samotného :D

Ve filmu Adéla ještě nevečeřela byli mužští herci též hrozně zmalovaní, měli i linky kolem očí. A máte pravdu, vypadá to hrozně.

Kabir Bedi byl taky namalovaný - linky v Černém korzárovi. Zrovna běží v televizi. Jako homouš nevypadá ani náhodou. Sluší mu to.

Co vám říká maskérna v TV? Roztékání řasenky = použitá holt nekvalitní. Ale na obrazovku maskéři namalují každého - ženu, muže, dítě.

bambula*
hodnocení

0x

Koumáku, zachovejte klid může být v modě pouze trochu dezorientovaný

hodnocení

0x

bylo by mi úplně jedno, kdyby se politik maloval, tetoval, drátoval či letoval...*smich* Hlavně aby to byl férový člověk, který to myslí s lidmi své země dobře. A ne jen na vlastní kapsu. A mohu říct, že takového jsem už hodně dlouho neviděla. Asi vymřeli, jako dinosauři...Jaga.

jofa*

babajaga: Mohu s Vámi souhlasit jenže, takový tam nikdo nikdy nebyl a nebude. Můžeme si jen naivně myslet, že vše dělají hlavně pro lidi a jejích kapsa je až na posledním místě. Opak je pravdou. A pokud si někdo myslí. že miliardář to nemá zapotřebí tak žije v omylu. Víte co se říká: "Hamty, hamty, hamty, ať mám víc než tamty. Vemte si Čubu. Někdo tady psal, jak se chlapsky zachová když nechodí do práce a bere 130 000 Kč. Kdepak, užije si je do posledního dne jako "senátor". Proč ne vždyť mám na to nárok, řekl by jeden vyžírka z filmu pro pamětníky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]