Nejste přihlášen/a.
Mám ráda všechny křížovky a všechno luštění, kde jsou písmena nebo slova. Občas pro své blízké nějakou křížovku nebo roháček sestavím. Třeba k narozeninám. Navíc k dárku.
Sudoku moc ráda nemám. Příležitostně nějaké nejsnadnější začnu doplňovat, ale málokdy to dokončím. Nemám ráda číslice. Občas říkám třeba 7, ale píšu 4.
Zdravím, sudoku mě bavilo až do obtížnosti, kde je více možností pokračování a dostání se do slepé uličky a jelikož tam moc místa na přepisování není, tak u mě skončili. Ale ze začátko mě to hodně chytlo.
Pro LISKA:
chápu, že existují technické prostředky na opravu chybných kroků, ale myslím si, že když už je několik možných cest, a pravděpodobně jedna správná, a musí se při špatné volbě člověk vracet, tak mi to trochu postrádá smysl v tom pokračovat. Mám rád přímočaré řešení, bez chození zpět. Je to jako kdyby v šachách jste řekli, no ,mužeš mi teď sebrat věž, tak na to ser ... u a vrátím se o pár tahů zpět.
Pro ostatní:
ještě jsem si vzpomněl, že jsem po skoncováním se sudoku na nějakou dobu přesedlal na KAKURO. Myslím si, že je to o několik úrovní výše, než je sudoku. Ale střední úroveň byla pro mě také konečná. Buď nízké IQ nebo nechuť si moc lámat hlavu.
Vykuku, kupuji si léta tužky na Sudoku, z jedné strany kvalitní tuha, z druhé špičatá guma. Žádné přepisování, pěkně úhledně varianty. Co se nehodí vymáznu. Taky to chce Sudoku s větší mřížkou a na dobrém papíře. Na cesty jsou nejlepší ty malé číslované sešitky ze Semil / oranžový, zelený/. Při luštění Sudoku člověk zapomene na všechny starosti. Krásný odbourávač stresu. Poslední dobou vyhledávám ty komplikované.
Švédské křížovky nevím, co jsou, ale sudoku mám rád.
pro @hejkal: Aháá! Tak ty znám. A jo, ty taky občas luštím. Normální křížovku se zadáním vedle už jsem dlouho nepotkal.
Křížovky jsem luštila dříve, ted mám ráda sudoku. Mám ho na staré Nokii. Lehké už neluštím, tam mám rekord 1:34, ted mě baví středně těžké (10:49). Nejtěžší moc neluštím...po hodině mě to totiž přestane bavit . Od každého je tam 100 kousků, tak to jedu stále dokola
.
A jestli si tím bystřím pamět? No, nevím...na některé věci stejně potřebuji upomínky, at už v mobilu nebo v kalendáři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.