Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem na uradu prace 4 mesice a pri uradu jsem delala nejake brigady do 5500kč a chodím mesíc a pul k psychiatrovi kvuli socialni fobii,bude mi 40,mam 10let odpracovaných,ve skutecnosti přes 12,neberu podporu,psychiatr mi napsal že mam DPN a at mi nenabízejí práci a ze navrhuje intenzivni psychoterapii individualni/skupinovou.Vrátila jsem se z ciziny nedavno,kde mam pritele a ted žiji s rodiči co jsou v duchodu,mají asi 20tisíc dohromady a nájem je okolo 8tisíc,nemam ted na pronajem bytu.Myslite ze mam narok na nejakou davku?Nemohu teď pracovat a potřebuji platit peníze za nájem.Předem děkuji za rady
Neuvádíte moc informací, takže Vás odkážu na kontaktní místo úřadu práce.
Obecně: Pro účel státní sociální podpory i pomoci v hmotné nouzi se společně posuzují všechny osoby tvořící společnou domácnost. Příjem Vašich rodičů překračuje životní minimum pro tři osoby → nejsem si jista, jestli na některou dávku "dosáhnete".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.