Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schází se lidé z poradte.cz?

Od: lucka* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den a ahoj všem :)

Jen mě tak napadlo, chodím sem už přeci jen nějakou dobu a točí se tu hodně lídí, ale přeci jenom je tu takové to ,,hardcore" jádro, některé tu vídám denně, sem jsem si nějak navykla sledovat průběžně, co se tu děje :) A připadá mi, že řada z vás se tu zná dlouho a má mezi sebou docela fajn vztahy, tak si říkám, vídáte se někdy osobně, pořádáte nějaké srazy?:) nebo je veškerý kontakt pouze tady na internetu?:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, někteří jednotlivci se určitě potkali, hromadný sraz již také snad proběhl (hodně dávno), ale poslední pokus o sraz zkolaboval na nejednotnosti času (termínu) a místa konání. Zdravím!

karelnovotny
hodnocení

0x

Pochybuji že se někdo někde bude scházet když tu jsou všichni pod přezdívkou.Proč asi?

Radši dobrý člověk pod přezdívkou než *** pod svým jménem.

Se děsně vomlouvám, ale musela jsem. Klidně mě smažte...

lucka*
hodnocení

no a vidíte, pocyhbujete, ale přeci jenom. :) Mě to ani nepřekvapuje, myslím, že je tu fajn parta lidí :)

Karle, mýlíte se, s některým poradcem se občas potkám, taky i s tazatelem, který přijel ke mě do práce pro matroš, který jsme mu na poradně doporučili. Netušil to, že zde pracuji, poznal mne podle fotky z této poradny.

Takže i přezdívku tu nemá každý...

hodnocení

0x

Pojmu tuhle otázku jako vzpomínkovou...

První sraz byl v roce 2008, foto 1. Byl to opravdový sraz, kdy přijelo poměrně hodně lidí na to, že Poradte existovalo pouhé 4 roky.

Poslední sraz byl v roce 2011, foto 2. To už byli jen sys a jen jejich část a na společnou fotku jsme zapomněli. :)

Většina srazů selže na tom, že v době kdy se plánuje všichni chtějí jet, ale jen do vybraných destinací (nelze se shodnout) a když se dá konkrétní termín, tak se to vlastně nikomu nehodí. *poctar* viz zde.

Co si historicky pamatuju, shodli jsme se, že jsme kamarádi přes internet a tak to i zůstane.

Se dvěmi účastníky každoroční sraz udržujeme, ale už to není Poradte (neb jeden už na Poradte ani není) a je to taková naše expedice Apalucha. *palec2*

Schází se lidé z poradte.cz?
Schází se lidé z poradte.cz? #2
xxl

Hezký Pavle, hlavně že se každý z nás pozná.

Schází se lidé z poradte.cz? #3

jj, kdo se zná, ten se pozná :) Díky za fotku.

jirka20
hodnocení

0x
Sorry Lucko,spojuje nás jen čeština.Mohou zde být lidé z celého světa.Já píši momentálně z Tatier.
Nejsme na seznamce,jsme na Poradte.cz.
culdabulda1*

i když - to není důvod, aby se lidi nemohli i seznámit, ne?

jirka20
To ano,ale chtěl jsem Lucce nastínit,že tu mohou být lidé z celého světa.Pochopil bych,kdyby se diskuze vztahovala k určitému regionu a v něm se chtěli účastníci sejít.Třeba brňáci v Brně a nebo pražáci v Praze.Někdo z Karlových Varů nepojede do Ostravy.Ještě,když je tu většina starších než 60 let.
lucka*
hodnocení

To mi bylo samozřejmě jasné, když ne z celého světa, minimálně z různých koutů republiky, už proto mě to zajímalo. říkala jsem si třeba, že lidé je tu poměrně dost, navíc při velikosti a počtu obyvatel ČR tu může být hodně Pražáků (a také nemusí samozřejmě)¨tak jeslti třeba občas někdo nenadhodí něco jako ,,hele lidičky, kdo jste z Prahy, Brna atd.. nechce se sejít?" :) Jen mě to tak zajímalo, toť vše a přijde mi prima, že jsem se vlastně nemýlila , i když chápu, že to není nic jednoduchého scházet se kvůli vzádlenostem :)

Lucko, z dob vysílaček CB se dělali rovněž srazy, ale jen okresní, popřípadě krajské. Snad je několik celorepublikových srazů, ale vím jen o jednom v Holicích. To se schátzelo v Pardubicích okolo 100 lidí každé úterý.

Nikdo nepojede přes celou republiku, aby si pokecal třeba hodinku s někým.

lucka*
hodnocení

Ne, nejsem tak blbá, že bych si to tu pletla se seznamkou, jen mě to prostě zajímalo.. tak pardon..

Netřeba omluv, mě to přijde milé, když se chce někdo sejít. :) Ale hádám, že už k tomu nedojde.

hodnocení

0x

Svůj účel myslím poraďte.cz splňuje - a já jsem ráda, že jsem vás našla *palec*

hodnocení

0x

Moc se mi tento dotaz líbí, ale máme tak nějak k sobě daleko, co se týká vzdáleností na mapě, v některých diskuzích máme zase k sobě hodně blízko a to je fajn :-D . Tak si alespon občas napíšeme, jaké je u nás počasí. V Berouně ráno déšt a velké mraky, před polednem začalo pražit slunce, odpoledne výheň "na chcípnutí". To jsem ale odbočila odpůvodního dotazu, tak se omlouvám. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]