Nejste přihlášen/a.
Dobrý den a ahoj všem ![]()
Jen mě tak napadlo, chodím sem už přeci jen nějakou dobu a točí se tu hodně lídí, ale přeci jenom je tu takové to ,,hardcore" jádro, některé tu vídám denně, sem jsem si nějak navykla sledovat průběžně, co se tu děje
A připadá mi, že řada z vás se tu zná dlouho a má mezi sebou docela fajn vztahy, tak si říkám, vídáte se někdy osobně, pořádáte nějaké srazy?
nebo je veškerý kontakt pouze tady na internetu?![]()
Dobrý den, ano, někteří jednotlivci se určitě potkali, hromadný sraz již také snad proběhl (hodně dávno), ale poslední pokus o sraz zkolaboval na nejednotnosti času (termínu) a místa konání. Zdravím!
Pochybuji že se někdo někde bude scházet když tu jsou všichni pod přezdívkou.Proč asi?
Radši dobrý člověk pod přezdívkou než *** pod svým jménem.
Se děsně vomlouvám, ale musela jsem. Klidně mě smažte...
no a vidíte, pocyhbujete, ale přeci jenom.
Mě to ani nepřekvapuje, myslím, že je tu fajn parta lidí ![]()
Pojmu tuhle otázku jako vzpomínkovou...
První sraz byl v roce 2008, foto 1. Byl to opravdový sraz, kdy přijelo poměrně hodně lidí na to, že Poradte existovalo pouhé 4 roky.
Poslední sraz byl v roce 2011, foto 2. To už byli jen sys a jen jejich část a na společnou fotku jsme zapomněli. ![]()
Většina srazů selže na tom, že v době kdy se plánuje všichni chtějí jet, ale jen do vybraných destinací (nelze se shodnout) a když se dá konkrétní termín, tak se to vlastně nikomu nehodí.
viz zde.
Co si historicky pamatuju, shodli jsme se, že jsme kamarádi přes internet a tak to i zůstane.
Se dvěmi účastníky každoroční sraz udržujeme, ale už to není Poradte (neb jeden už na Poradte ani není) a je to taková naše expedice Apalucha. ![]()
To mi bylo samozřejmě jasné, když ne z celého světa, minimálně z různých koutů republiky, už proto mě to zajímalo. říkala jsem si třeba, že lidé je tu poměrně dost, navíc při velikosti a počtu obyvatel ČR tu může být hodně Pražáků (a také nemusí samozřejmě)¨tak jeslti třeba občas někdo nenadhodí něco jako ,,hele lidičky, kdo jste z Prahy, Brna atd.. nechce se sejít?"
Jen mě to tak zajímalo, toť vše a přijde mi prima, že jsem se vlastně nemýlila , i když chápu, že to není nic jednoduchého scházet se kvůli vzádlenostem ![]()
Lucko, z dob vysílaček CB se dělali rovněž srazy, ale jen okresní, popřípadě krajské. Snad je několik celorepublikových srazů, ale vím jen o jednom v Holicích. To se schátzelo v Pardubicích okolo 100 lidí každé úterý.
Nikdo nepojede přes celou republiku, aby si pokecal třeba hodinku s někým.
Ne, nejsem tak blbá, že bych si to tu pletla se seznamkou, jen mě to prostě zajímalo.. tak pardon..
Moc se mi tento dotaz líbí, ale máme tak nějak k sobě daleko, co se týká vzdáleností na mapě, v některých diskuzích máme zase k sobě hodně blízko a to je fajn
. Tak si alespon občas napíšeme, jaké je u nás počasí. V Berouně ráno déšt a velké mraky, před polednem začalo pražit slunce, odpoledne výheň "na chcípnutí". To jsem ale odbočila odpůvodního dotazu, tak se omlouvám. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.