Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pusa při gratulaci

Od: mademoiselle odpovědí: 13 změna:

Ahoj, kolega v práci bude mít svátek a vím, že při gratulaci si lidé dávají pusu. Známe se hodně dobře a jsme i přátelé, takže nevím, jakým způsobem. S některými lidmi např. v rodině si dáváme klasickou pusu a s některými na tvář. Co je lepší, když jsem žena a budu přát muži? Díky moc :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Pro mademoiselle jednoznačně: přátelství = pusa na tvář resp. na obě tváře. Pusa na pusu = intimní vztah.

mate59
hodnocení

1x

2 pusy na tvářě.Nic nezkazíte.

hodnocení

1x

Já nevím, to líbání na ústa mi připadá hodně intimní a vhodné jedině do partnerského vztahu. Já si se všemi dávám pusu na tvář - to je přátelské gesto. Asi to každý vnímáme jinak, ale právě že nevíte, jak to bere on.

doplněno 27.06.17 23:25:

Karle - takto je to mnohem srdečnější, ale na pusu bych cizímu muži (byť kamarádovi) polibek nedávala.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zcela normálně - podáte ruku, něco řeknete a potom lehce políbíte na ústa (žádné přisávání). Zdravím!

hodnocení

0x
Pokud jste dobří přátelé,tak lehkého hubánka na ústa.
Pokud si nejste opravdu jista tím polibkem,tak na tvář.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Počkej si, co ti nastaví.

tomas11*

pro ladinpraha

*smich* tak nastavit se dá cokoli , to by asi nedopadlo ;):-D

h0042*
hodnocení

0x

jestli se znáte dlouho,tak normálně jazyk a ruka do kalhot,prostě klasika *haha*

karelnovotny
hodnocení

0x

Je opravdu tak nutné se cicmat?Nestačilo by pouze podání ruky s gratulací?Kde se to cicmání vlastně vzalo?To je jak za Brežněva*smich*.

hodnocení

0x

Já z takové situace vždycky vybruslím tak, že přitisknu svou tvář na tvář toho druhého. Je to polibek? Není to polibek? :-D

amo

Necicmat se! Zvlast kdyz chudaka oslavence predtim uz mnozi ocicmali *smich* staci pogratulovat podanim ruky, i tak se prenasi spousta bacilu a nechceme prece byt nemocni !

hodnocení

0x

Podala bych ruku, usmála se a popřála. Toť vše. Na co olíbávat cizího pána, byť kolegu. Připadalo by mi to žinantní.

Pokud by olíbávaly i kolegyně a on by o to evidentně stál, být políben, líbla bych ho jedině krátce na tvář. Polibek na ústa, i když krátký, je už pro kolegy zybtečně důvěrný. Na co? Jaga.

vykuk*
hodnocení

0x

Jak to říkala Marešova mamka v rádiu, pokud bude oslava a pusinky, tak nezapomeňte na kondom.

Každý, ať si nastaví komu co chce. Na kožním se ukáže, kdo co nastavil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]