Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k narozeninam

Od: kedar76 odpovědí: 6 změna:

dobrý den mám jít na oslavu narozenin muž 40 a žena 30 (pár)

popravdě mě nic nenapadá co koupit, mají v podstatě všechno peníze moc nepočítaj a to je ten problem nějaký originální dárek.

napaditej a vkusnej k narozkám děkuji za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsou-li to opravdoví přátelé, neštřete! My dostali romantický let balónem a bylo to fajn. Od té doby jsme baronka a baron ze Zvíkovského Podhradí. :)

kepler*
hodnocení

1x

No, to sis vzpomněl brzy *nevi*. Pro příště: megadarky.cz/... Když originál, tak originál.

Jinak by to spravila láhev nějakého luxusního tvrdého alkoholu, pro ženu třeba Tatra Tea případně Magistr (ženami velmi žádaný), pro muže dražší bourbon, whisky, koňak... Moc originální to není, za to univerzální. Pokud tedy nejsou trapní abstinenti:-D

Proc brzy? Nikde neni uvedeno kdy se oslava kona:-/

hodnocení

1x

Zkuste jim dát něčeho 30 a něčeho 40. Když měl zeť 30, tak jem ušila 30 různých látkových pytlíčků a v každém bylo něco - od desetikoruny po bonbon, padesátikoruna, oříšky v čokoládě, sušené ovoce...Dalo to dost práce, ale byla zábava. Jinak třeba, pokud bude oslava, tak jednou jsem dělala takový ten slaný dort z toustového chleba - byl dost velký a já, patlal, jsem se s tím dost nadřela, ale stálo to za to. Nejlepší jsou asi různé dárkové koše s jídlem, vtipně řešené. Jednou jsem ušila plátěnou tašku a do toho dárků na jídlo a dotyčná mi pak řekla, že ta plátěná taška byla z toho nejlepší a má ji doposud.

hoststary*
hodnocení

0x

Dvě trička s vtipným neutrálním nápisem nebo obrázkem, aby se opravdu dalo nosit, nebo dvě pěkné stejné čepičky, aby bylo vidět, že pár patří k sobě, dvě skleničky nebo půlitříky se stejným motivem, nebo "pánský" a "dámský", apod.

kubernat
hodnocení

0x

ňÁKÁ pěkná a hodnotná kniha nikdy neurazí a vždy potěší. třebas "vaříme s láďou Hruškou" či Babička od Boženy Němečkové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]