Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vás čekalo po probuzení?

Od: kytka* odpovědí: 21 změna:

Popchlubte se co Vás čekalo ráno po probuzení.Mě toto -není to krásný začátek dne.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

nějak se mu nechce na svět

pt®

Většinou každé ráno manžel stává dřív a jde venčit psíka /já chodím spát později/, když se oba vrátí, psík běží k mé posteli a dá na ni packu, jako že mně jde pozdravit. Pak k posteli přijde manžel, položí ruku na peřinu a popřeje mi hezké ráno. PT /stařenka/*srdce*

arimas*

jeziiiiiiiiiissssss to me dostalo s tou packou a psikem :))

hodnocení

0x

*hi*Děkuji za optání, potěšilo mě to. *hi* Musela jsem roztáhnout gauč a nastěhovat se do obýváku, protože před okny ložnice je sušák na prádlo a na něj kape voda ze střechy. Jsou to takové rány, jakoby mi někdo mlátil kladívkem do rámu okna. Několikrát denně, paličkou na maso, shazuji rampouchy.:DObývák je vyhřátější, tak to spaní ani za nic moc nestálo. Tak jsme si s psinečkou Dorotkou přispaly.*jasne*

kytka*
hodnocení

tak teprve zobrazuji to potěšení pro oko

Co vás čekalo po probuzení?
madla*

Je to hezké :). Člověk se má radovat z maličkostí. Na mně čeká brzy něco podobného, mám těsně před rozkvětem obě orchideje phalenopsis.

lidka*
hodnocení

0x

*dril* Úplně všední program: pustila jsem rádio, WC, sprcha, snídani jsem si musela připravit sama - ale výborný chléb s máslem (konečně české - Halíř) a slabý turek, kontrola PC, jedny tabletky před snídaní - další po snídani . . . . . . :) Ale víte, co na tom všedním ránu bylo krásné? Že jsem se vůbec probudila do dalšího dne a jsem schopná vám to napsat! *ua*

lidus*
hodnocení

0x

Lidko, zvláště vaše poslední věta je super. Ano, děkuju každé nové ráno, že se mi podaří vstát z postel, vím o čem mluvím jsem Id.Zdravý má 1000 přání a já od rána jedno jediné-Vstát, nějak tu tělesnou schránku přesvědčit aby aspoň trochu fungovala.

teď co je manžel doma jsou rána krásná, než se vzbudím voní snídaně a káva, pomůže mi s raní hygienou a začneme chystat co k obědu, mrknem se na PC a hnedle je poledne.

hodnocení

0x

Kytičko, po probuzení mě čekalo zjištění, že žiju. Proto dněšní den bude krásný. V práci jsem do 10 odhrnoval sníh, pak kafe a po chvilkách internet. A koukám na tu fotku a zaujalo mě tloušťka stěny, zjišťuji jaké máte okno, a asi nemíáte zateplená barák?

doplněno 15.01.10 11:35:

To je hrozný, málem jsem si nevšiml kytky. Jsem to ale ...

kytka*
hodnocení

tak to jste uhodl,barák zateplenej nemáme ,bydlíme ve 100 let starém domě -služebním bytě ,ale bydlení je příjemné . Máme nové automatické kotle na topení, pohoda. To jste mě dostal,že jste si nevšiml květu,holt profesní deformoce. *haha*přeji příjemný den

Děkuji za přání, Vám přeji úspěšný víkend.

papene*
hodnocení

0x

:DMě obava zda projedu.Projela.

Co vás čekalo po probuzení? #2

kytka*
hodnocení

Dnes ráno mrazíček namaloval tuto nádheru .Mzazivo leč jako v pohádce -užijme si to ,není to často.

doplněno 27.01.10 08:04:

fotečka stávkuje,zkusím to znovu

kytka*
27.01.10 08:04
hodnocení

tak foto

kytka*
hodnocení

zimička zima

Co vás čekalo po probuzení? #3
papene*

kytko a kolik je ta zimička?;)Já mám -21,2 a vykukuje *slunce*

kytka*
hodnocení

Bylo -19,5 nyní už svítí na teploměr tak máme -13,5st.Bude krásný slunečný den *slunce**ua*nabereme energii ze sluníčka ,je to super*hej*

hodnocení

0x

Děvčata a chlapci zdravím. Ještě jsem nikdy neměl okna doma tak zamrzlá, auto jsem musel roztáhnout a v práci byl opět první. Teplota Pardubice -21°C.

Zasílám pozdrav z Vysočiny, zima brrrr -24, ale už krásně kouká sluníčko, tak nás trochu povzbudí, že nezmizelo úplně, tady od vánoc svítilo snad jen 3 dny...Jinak jsou tu ideální podmínky na běžky, sjezdovky v okolí, jsou též stále plné lidí...Přijeďte do kraje čistého vzduchu.Když teda všichni nezatopí v kotli...

moxa*
hodnocení

0x

Mně čekalo tohle okno :) Bohužel přimrzlo a nejde otevřít, abych se podívala, kolik je stupňů :-D

Jo, a taky mě čekalo zjištění, že můj syn začíná chápat, že v noci se nepapá *hej*

Co vás čekalo po probuzení? #4
kytka*
hodnocení

Krásně Vám to dědeček mrazíček namaloval . A vaše zlatíčko ,ať Vám dělá jen radost a v noci ať pěkně spinká*houpy**tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]