Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povidam si s lidma ze snu

Od: maty* odpovědí: 8 změna:
Skoro kazdou noc se mi zda, ze stoji lidi kolem me postele a ja si s nima normalne povidam.. Jsem vzhuru, ale nemuzu si uvědomit, ze to je sen.. Spim v trenkach a kdyz nekdo u te postele "je", stydim se a zakryvam se.. Tuhle jsem mel rymu a musel jsem si vykapat nos a u postele "byl" clovek a chtel taky.. Asi 20 minut jsem mu podaval ty kapky, nez jsem si uvedomil, ze to je sen.. Povídám si s nima, odhanim je,, ale je to vazne uz nepříjemné :/ Mam to skoro, kazdou noc a na internetu to neni..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, když to zde píšete, tak už to na internetu je . Jinak máte docela dobré sny, nikdo Vás nehoní, nikam nepadáte, nikdo Vám neubližuje - a vlastně si hezky popovídáte během spánku. Takže, jsou i horší sny. Zdravím!

doplněno 06.12.17 22:20:

maty - tak těm lidem řekněte, že nyní spíte a na povídání nemáte čas. Prostě žádná diskuze nebude.

maty*
hodnocení

Tyto sny se mi zdají take, ale vim, ze je to obvykle.. Ale povidat si s nekym, kdo jejsi u vasi postele, komunikovat s nim, stydet se pred nim a podavat mu predmety, mi pripada zvlastni.. Není to moc prijemny pocit a nikde nepíšou, co to je, protoze s tim asi moc lidi zkušenosti nema :/

bublanina*
hodnocení

0x

Předpokládám, že jste ve středoškolském věku. Nezměnilo se u vás něco doma? Nejsou rodiče třeba víc zaneprázdněni? A co ve škole? Cítíte se mezi spolužáky dobře? Nepramení vaše sny z pocitů, že jste ve třídě uzavřený, stojíte mimo hlavní dění, že vás spolužáci ignorují? Nevím proč, ale jen mě to tak napadlo dávat to do souvislosti s vašimi sny.

maty*
hodnocení

Doma je vse tak, jak ma byt.. Ano, jsem ve stredoskoleskem veku, ale ve skole jsem na velmi dobre urovni.. Mam hodne kamaradu, se vsema se bavim, maji me radi a respektuji me.. Rodiče byli vzdy zaneprazdneni, ale tyto sny mam uz tak pul roku, ale nic závažnějšího se nestalo
bublanina*

Nedokážu vám poradit, byl to jen momentální nápad. V každém případě je to pro vás nepříjemné a zbytečně vás to zneklidňuje. A ti lidé jsou vám známí, nebo spíše anonymní postavy? A nevypozoroval jste, jestli ty sny nenavazují třeba na těžké jídlo před spaním, sleodvání nějakých filmů, na nějakou činnost - příprava na písemku, komunikace na sociálních sítích před spaním...? Pokud by tam ta návaznost byla, tak se toho zkuste před spaním vyvarovat a třeba sny samy ustoupí.

amo
Já občas taky, ale nevadi mi, protoze uz mi obcas dobre radili, kdyz neco resim a nevim jak nejlip postupovat, myslim na to pred spanim a ve snu dostanu radu a ráno uz vim co a jak udelat :)
maty*
hodnocení

Oni mi vetsinou nijak neradi.. Jen stoji a usmivaji se na ne.. Jen parkrat jsem si s nima popovidal :D
maty*
hodnocení

Jsou to vetsinou spolužáci.. Usinam bezne pri hororovych historkach, uklidnuje me to, ale navaznost to urcite nemá, protoze u hororu usinam tak 3 roky a mam to tak posledních parletech měsíců.. Podivam se ohledne toho jídla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]