Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám se s ostaními o čem bavit

Od: anonym11* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Poslední dobou se mi zdá, jako bych úplně ztratila kamarády. Vždycky, když jsem byla ve škole tak jsem patřila mezi ty oblíbené, ale teď jakoby mně nikdo neznal. Teď mám jednu kamarádku, se kterou najdu společnou řeč, ale jakmile se ocitneme ve větším kolektivu tak ona se baví s ostatními a já na ní jen koukám. Chtěla bych se taky bavit se všemi, ale nevím o čem si mám s nimi povídat. A když stojím třeba frontu na obědy a vedle mě je moje jiná kamarádka (nebo spíš kamarádka mé nejlepší kamarádky), tak vedle sebe jen stojíme a nemáme se o čem bavit. Je mi 13 a ostatní z naší třídy se baví i s osmákama a deváťákama. Nikdy jsem až takový problém neměla. Jednou se mi i stalo, že se mi ostatní tak nenápadně smáli, že neznám žádné lidi z jiné školy, než z té naší.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x
Tak nekoukej a zapoj se. Pokud tam jen srojis a koukas jak telatko, nediv se, ze se s tebou pak lidi nebavi. Oni ti nebudou vymyslet temata k hovoru...
Prijde mi, ze ses posledni dobou nejak zmenila a ostatni na to reaguji. Nevis o necem?

hodnocení

0x

Zvanilu a tluchubu je plnej svet.

Je v tom takovy problem, ze se s nima nemas o cem bavit?

hodnocení

0x

Zajímej se o to, co povídají. O čem si povídají. Přidej se k tématu. Ale nechtěj vynikat! Nechvástej se, nepředváděj se, nechlub se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]