Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní implantát

Od: drusty568* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nedávno mi vypadla zubní korunka, byl jsem u zubaře, který mi ji nalepil, ale řekl mi, že ty kořeny už jsou tak špatné, že brzy vypadne zase a budu si muset nechat udělat zubní implantát. Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kolik stojí asi zhotovení takoveho zuního implantátu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No pokud Vám to nabídl Váš zubař, nejlépe se zeptat u něho, protože každý má své ceny. Ale třeba Vás odkáže jinam, protože ne všichni to dělají. Moje kamarádka dala za jeden implantát 20 tisíc. Ono totiž hodně záleží na tom v jakém stavu je Vaše dáseň a ta kost. A připravte se na to, že to trvá docela dlouho. Je to celá procedura která trvá i několik týdnů. U ní to trvalo dokonce asi půl roku, protože jí musela napřed dorůst ta kost a na to jí dávali něco z prasete. Jak se to jmenuje přesně už si nepamatuji. Ale pak jí dělali další a další zuby, má jich celkem asi pět a podle toho co mi říkala, je 20 tisíc minimum. Ale zase když si necháte udělat třeba tři u stejného lékaře, tak máte množstvení slevu. Ten první dvacet tisíc a ty ostatní už jen sedmnáct. Také hodně záleží na materiálu který si vyberete, všechny nejsou stejně drahé. Máte ale i stránky na internetu, kde tyto služby nabízí spousta zubařů a podrobně vysvětlují i postup a i ceny.

hodnocení

0x

Ceny se různí. Někde Vám to udělají za 4 tisíce, jinde za 30. Ty 4 tisíce jsou nejnižší cena, o které jsem slyšela. Jestli je dělá Váš zubař, tak není nic snazšího než se ho zeptat. Budete mít jistotu *uf* místo cenového rozpětí...

hodnocení

0x

Správně vytvořená zubní korunka jen tak nespadne a nasazuje se na zub s dobře ošetřeným kořenem. Hodně záleží i na tom, jak dlouho ji máte, o který zub se jedná (přední, stolička), jak moc je zatěžován, jestli nemáte vadu skusu atd. Zřejmě podle aktuálního snímku zubu a kosti Vám lékař doporučil implantát. Je to záležitost finančně náročnější, ale nemusí se obrušovat vedlejší zuby, což by bylo nutné, pokud byste se rozhodl pro jiný postup než pro implantát. Jestli snesete pohled na barevné obrázky týkající se ošetřování zubů, v tomto odkazu najdete víc informací k Vašemu dotazu: zubzazubem.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]