Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafon a nové tarify

Od: jimi* odpovědí: 8 změna:

Co myslíte není to od Vodafone ale i od dalšich dvou operátoru kteří ted dávají ty výhodné tarify na volání, podraz na ty dlouholeté stávajíci zákazniky kteří mají smlouvy na 2 roky a platí jim 3000kč i více za to co by ted mohli mít asi za 700kč.Mne se to netýka na běžné voláni používam dobijeci kartu a tarif mám spoustu let od Vodafonu do jejích sítě 40minut volných za 12kč.Jen mne to tak napadlo že pro ty dlouholeté stávajíci zákazniky je to nefér *nevi*.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

operatori to neresi , maji strach co muze udelat novy operator na trhu a snazi se bloknout trh na 2 roky pres smlouvy. oni zakazniky berou jako tupe ovce co plati pekny peniz *bum*

artik*
hodnocení

0x

já si dojednal v únoru novou smlouvu a jsem spokojenej 3čísla -1) 500 minut + volání do sítě vodafone zdarma 2) 500minut + volání sítě vodafone zdarma 3) 100minut + sms zdarma do všech sítí + internet . Volání a sms mezi sebou zdarma , cena 1190,- + bonus 6000,- na novej tel. *ua*

mowla*
hodnocení

0x

On ty zákazníky někdo nutil podepsat dlouhodobou smlouvu?

Já myslím, že ne - max. jejich ´chamtivost´ při koupi "dotovaného" telefonu - já myslím, že tomu nelze říkat podraz, ale blbost těch, kteří se takto uvázali... *smich* Možná si - aspoň někteří, uvědomí, že podlehnout reklamě bývá drahé a prodejce že především jedná v zájmu své ´kapsy´...

ohneta*

Nevidím důvod, proč bych se měl označovat za blbce. Uvazuju se na 2 roky pravidelně. Nikdy jsem nevyužil koupi dotovaného telefonu, zkrátka jsem se svým operátorem spokojen a nehodlám ho měnit. To, že ty to vidíš jinak ještě neznamená, že ostatní jsou blbci.

mowla*

"Uvazuješ se na dva roky pravidelně" - jen tak? :-D No - tak to je holý nesmysl... Ale pokud chceš, OK...

Pokud se uvazuješ kvůli nějaké kompenzaci, také je to OK - pravděpodobně - posléze, nebudeš operátora označovat za podrazníka proto, že trvá na dodržení takového závazku - tak, jak to udělal zakladatel tohoto vlákna...

;)

doplněno 13.04.13 19:16:

Já jsem, Ohneto, operátora nezměnil už asi 13 let (telefon, nějaký, mám cca 18) - přesto jsem nikdy neměl potřebu se ani jednomu z operátorů jakkoli uvázat na dobu určitou, nikdy pro mne nebylo lákadlo (tedy kompenzace úvazku ve formě slevy na telefon či volání) dostatečné - vůči možnosti (v případě nespokojenosti či lepší nabídky) prostě dát výpověď tarifu a po pár týdnech odejít.

A nelituju toho - ani operátora neobviňuju za jakékoli své rozhodnutí (tak, jako ´tazatel´)...

*smich*

flip

Uvazuju se taky :) Kromě toho, nic mi nebrání tarif změnit :)

ohneta*

A jakou bych měl výhodu, kdybych se neuvazoval? Za telefon platím 300 měsíčně a to mě vyhovuje a abych pendloval mezi operátory, že druhý má o desetník levnější volání bych se mohl víš co. Pro sebe v tom neuvazování nevidím žádnou výhodu. Jo tím uvazováním je snad nižší cena volání a sms, abych řekl pravdu tak jsem nad tím ani nijak neuvažoval, nebyl k tomu důvod. Jejich nové levnější neomezené tarify pro mě nejsou, nevyužil bych to. Jo, kdby byl neomezený internet, to už by byla jiná.

doplněno 13.04.13 19:09:

flip: ano, u t-mobile se tarif může měnit každý měsíc

hodnocení

0x

Proč by to bylo nefér. Nevim jak jinde, ale u O2 přejdeš na nové tarify i když máš závazek, stačí si to přehodit a nebo alespoň zjistit na prodejně než začneš psát bludy ;) Jediný co je nefér je to, že tě na to neupozorní a nenavrhnou to automaticky pro stávající...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]