Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevím jestli tu někdo poslouchá rádio Evropa2, ale před pár dny jsem byl ohromen, že slyším dříve známý hlas - Renatu Kajdžas. Přijde mi to trapné. Asi to má být schválně dvojsmyslné, přesto mi to přijde pod úrovní a tohle rádio to v mých očích sráží hodně dolů. Nechápu, kdo tohle vymyslel a nechává vysílat.
Co vy? Máte ji rádi a těšíte na každý nový "díl"?
A co vám na tom vadí? Renata "Kajdžas" mi nevadí, naopak nepostrádá smysl pro humor. Jestli vám vadí, tak Evropu 2 v kritický čas neposlouchejte.
Zkuste si laskavě uvědomit, že subjektivní názory sem jaksi nepatří. Takže objektivně platí to, co jsem shora napsal. Subjektivně si sem pište co chcete, ale zdůrazněte, že je to váš subjektivní názor
Ivzez určitě promine, ale nemohu si pomoci: Hurá, ivzez taky něco neví! Budeme slavit!
Ivzez, prosím, nic ve zlém, berte to jako srandu.
Promiň, že ti tyknu, ale hele, mluv na mě česky. A mezi námi, co když si v rámci poradte.cz budeme tykat? Slibuji, že toho nebudu zneužívat. Co ty nato?
Já jí ráda nemám a Evropu 2 neposlouchám. Tak je mi to jedno, že tam je. A víte, že děláte reklamu na Evropu 2 a to se nemá? Mně teď smazali otázku, protože tam byla reklama na Coca colu.
Pardon, ne Vy, ale radihoe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.