Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci jet do Bratislavy,nasla jsem nba strance ceske drahy jízdenku za 324Kč na cestu tam,je to když se koupí o 3 dny dříve,na stránce se spojením je však omezení na trase,je take napsano že přípoj vlaku nebude dostupný,pokud bude mít vlak zpozdení,což většinou mívá,nakonec by cesta mohla být velmi komplikovaná a drahá,máte někdo zkušenosti s takto levnou jízdenkou?Jde o konkrétní vlak,za tu cenu to platí jen na jeden konkrétní vlak,tzn. pokud by opravdu bylo omezení na trase-výluka,pak by člověk musel vystoupit a čekat na přípoj,který by třeba nepřijel nebo za dlouho a ještě by doplácel,protože by šlo pak o jiný vlak než ten na který se vztahuje jízdenka.Máte s tím někdo zkušenosti?Už jste někdo takto kupoval jízdenku po netu,potom jí zřejmě musim vytisknout doma,strašně by mě zajímalo,jestli takhle levná cesta opravdu funguje bez problémů nebo je to jen chyták a z člověka pak vytáhnou daleko víc peněz a ještě bude řešit komplikace,zklamání.Vždy jsem si kupovala za 1306Kč zpáteční s místenkou a to až do Trnavy-to je kousek od Bratislavy asi jako Unhošť od Prahy.Budu velice vděčná za postřehy a diskuzi o tomto spojení.Hezký den
To neplatí vždy, zřejmě jde o tzv. SuperAkční jízdenku cd.cz/...
která platí jen na konkrétní vlak, což monika uvádí
jinak v tomto případě můžete jet i s regiojet.cz/...
Praha-Bratislava už od 274, jezdím s nimi často Pha-UH třeba za 180 a žádný chyták to není...a tisknout nic nemusíte stačí si sednout na vaši sedačku
Vaše rada "Ohledně dokladu, ten nemusíte tisknout, staci si nechat zaslat na mobil kód jízdenky."není správná.
8.2. Cestující je vždy povinen předložit při kontrole ve vlaku vytištěný jízdní doklad v nezměněném formátu A4. U cest do/z Německa, Dánska, Belgie, Švýcarska, Maďarska, Rakouska a na Slovensko, je umožněno předložit jízdní doklady i zobrazené na vlastních přenosných elektronických zařízeních (notebook, tablet apod.),
Mám na mysli radu ohnety
Co si tak ten bod 8.2 přečíst celý: U cest do/z Německa, Dánska, Belgie, Švýcarska, Maďarska, Rakouska a na Slovensko, je umožněno předložit jízdní doklady i zobrazené na vlastních přenosných elektronických zařízeních (notebook, tablet apod.)
Takže při cestě do Bratislavy se nic tisknout nemusí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.