Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak péct? Mikrovlnná/Horkovzdušná trouba

Od: viky® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Hledám někoho, kdo má " Daevoo/ MIKROVLNNÁ/HORKOVZDUŠNÁTROUBA S GRILEM " KOC-9UOT, tak zní název mikrovlnky. Potřebuji poradit, jak v troubě péct. V návodu není nic bližšího. Vlastní zkušenost uvítám. Děkuji Viky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co v ni pect jako v jine bezne troube?
- prepnu na mikrovlnku - ohrivam jako v mikrovlnce
- prepnu na horkovzdusnou - pecu jako v horkovzdusny
- prepnu na gril - griluju jako v grilu

hodnocení

0x

Nemáme sice Daewo, ale Whirpool ještě navíc s funkcí Crisp...co potřebujete poradit? Jak péct maso, moučníky? Zkuste stáhnout Návod k Whirpool, snad tam odpovědi na některé otázky dostanete a pak se můžete ptát, do odpovědí zapojím manželku... A teď jsem se díval na váš návod, není nejhorší...

doplněno 12.12.17 16:34:

klikněte na Návod trochu výše...návod na vaši troubu...recepty...

doplněno 12.12.17 16:35:

Předešlé doplnění ruším...

hodnocení

Děkuji za návod. Nedostala jsem ho.

Chtěla jsem trochu experimentovat. Příkladně vařím v mikrovlnce brambory ve slupce, na sucho. Takové brambory jsou vynikající na salát a různé jídla z brambor. Brambory nejsou při rozkrojení mokré, jsou pevné. Těstoviny, vařené v mikrovlnce jsou také úplně jiné, než klasika ve vodě. I když zůstanou do dalšího dne, jsou stále jako čerstvé a při jídle krásné na kousání. Tak si trochu hraji. Viky

Tu mám taky, ale cukroví se v ní péct nedá. Mám to vyzkoušeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]