Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Hledám někoho, kdo má " Daevoo/ MIKROVLNNÁ/HORKOVZDUŠNÁTROUBA S GRILEM " KOC-9UOT, tak zní název mikrovlnky. Potřebuji poradit, jak v troubě péct. V návodu není nic bližšího. Vlastní zkušenost uvítám. Děkuji Viky
A co v ni pect jako v jine bezne troube?
- prepnu na mikrovlnku - ohrivam jako v mikrovlnce
- prepnu na horkovzdusnou - pecu jako v horkovzdusny
- prepnu na gril - griluju jako v grilu
Nemáme sice Daewo, ale Whirpool ještě navíc s funkcí Crisp...co potřebujete poradit? Jak péct maso, moučníky? Zkuste stáhnout Návod k Whirpool, snad tam odpovědi na některé otázky dostanete a pak se můžete ptát, do odpovědí zapojím manželku... A teď jsem se díval na váš návod, není nejhorší...
klikněte na Návod trochu výše...návod na vaši troubu...recepty...
Předešlé doplnění ruším...
Děkuji za návod. Nedostala jsem ho.
Chtěla jsem trochu experimentovat. Příkladně vařím v mikrovlnce brambory ve slupce, na sucho. Takové brambory jsou vynikající na salát a různé jídla z brambor. Brambory nejsou při rozkrojení mokré, jsou pevné. Těstoviny, vařené v mikrovlnce jsou také úplně jiné, než klasika ve vodě. I když zůstanou do dalšího dne, jsou stále jako čerstvé a při jídle krásné na kousání. Tak si trochu hraji. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.