Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mošnu do města

Od: junkers* odpovědí: 6 změna:

Pěkný batoh, nebo taška (dle mých představ)je za dva až tři tisíce kč, tak to nechci podcenit.*nevi*
Takže jaké příruční zavazadlo pro každodenní nošení do práce, na úřady, pěšky, autem, autobusem, v létě i v zimě, v kraťasech a tričku, ale i v dlouhých kalhotech s páskem a v košili nebo kabátě by jste doporučili chlapovi? Bude v tom pití, svačina, drobný nákup, ale i dokumenty a deštník.

doplněno 06.07.17 19:08:

Jo a ješ tě, jestli by bylo možno popsat, jaké výhody/nevýhody má batoh/taška.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

K tričku klidně pěkný lehký batoh nebo crossbag, ale k obleku nebo na kabát - jedině kvalitní tašku (třeba přes rameno) :)

rizzlah*
hodnocení

0x

Šáhl bych po batohu do města, stylový, nebudete vypadat jako americký turista.

Corazon nebo Reebok mají pěkné, do 35 litrů.

lucka*
hodnocení

0x

Taťka nosí takovou pěknou tašku přes rameno, deštník tedy pokud je třeba, bere prostě do ruky :) Záleží i na tom, jaké je vaše povolání, ale podle toho, co jste popsal, se asi oblékáte spíše neformálně, takže je-li Vám to pohodlnější, klidně zvolte batoh :)

kepler*
hodnocení

0x

Mně připadá jako nejlepší řešení baťůžek na zádech, máš vždy volné ruce, jízda na kole není problém a nijak zvlášť tě to nezatěžuje. V MHD se dá vždycky sundat a nést v ruce. Ale na summit do Bruselu bych si ho asi nebral.;)

hodnocení

0x

Existuje taková věc, která se tváří jako batoh, ale je šikmo přes jedno rameno. Koukala jsem po něm, když jsem byla o berlích. Ale na mě bylo hodně stylové. ;) Také takový jako hranatý pytel, podobný jaký nosívaji messengeři. To je hodně velká paráda! Obojí je v různých materiálech a dizainech.

doplněno 07.07.17 08:56:

obrazky.cz/...

doplněno 07.07.17 09:12:

Některé jsou hodně parádní: glami.cz/...

hnipirdo*
hodnocení

0x

Určitě bych byl pro batoh, který hodíš na záda a ruce máš volné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]