Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Ostravě koupím Centropen 2699 (UV)?

Od: centropen2699 odpovědí: 8 změna:

Kde v Ostravě zakoupím Centropen 2699 - UV popisovač? centropen-shop.cz/...

Nejlépe v balení s UV lampičkou. Prodává se to běžně ve větších papírnictvích?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zítra půjdu kolem papírnictví v Zábřehu, zeptám se tam. ;)

centropen2699
hodnocení

Děkuji moc :) Mám městskou část Ostravy trošku z ruky, takže mi tip na prodejnu pomůže :)

centropen2699
hodnocení

Už jsou nějaké novinky? :) :o

Jojo, byla jsem v papírnictví a paní za pultem byla protivná. Co prý to chci, že to podle čísla ve spoustě různých výrobků, stejného typu, nenajde. Na co prý to je, jestli na rýsování nebo co. Nakonec hledala v té sekci, asi mezi 50ti druhy, ale nenašla. Prý mám zjistit více. Vůbec nechápala, co chci. Já jsem poctivě opsala všechno z té adresy.

centropen2699
hodnocení

A jeje :D Děkuji, že jste pátrala. :) Ono to asi bude (jak je to uvedeno na obrázku na té stránce) v obalu s tou UV svitilničkou a asi to bude vzácné zboží. :D Možná v Koh-i-nooru v Mariánkách by to mohli mít, ale spíš ne, když jsem to nenašel na jejich web stránkach Koh-i-nooru.

Našel jsem to ale tady v ARBO CKP v Přívoze :) kancelarskepotreby.cz/...

Jsem student, takže se mi hodí mít pamatováček na ruce/při ruce kdekoliv na cestách nebo procházkách mimo domov, abych si mohl nenápadně zopakovat učivo bez toho, abych měl "pokreslené"ruce.

rv*
hodnocení

0x

Pokud nespěcháte, objednejte si to od číňana. Naše holky si s tím vyhrály.

aliexpress.com/...

uvckar
hodnocení

Na "ostrý"test například ve škole, doporučuji nějakou nenápadnější verzi, která vypadá jako normální propiska. Do ní se dá dát obyčejná propisková tuha. Při testu si v zákrytu druhé ruky posvítíte druhým koncem UV propisky na předem připravený UV text. :)

levnezde.cz/...

zoltashop.cz/...

uvckar + centropen, kluku, který ty jsi? Ty jsi ten, který žene babku do obchodu, aby mohl podvádět? No nekecej! *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]