Nejste přihlášen/a.
Kde v Ostravě zakoupím Centropen 2699 - UV popisovač? centropen-shop.cz/...
Nejlépe v balení s UV lampičkou. Prodává se to běžně ve větších papírnictvích?
Jojo, byla jsem v papírnictví a paní za pultem byla protivná. Co prý to chci, že to podle čísla ve spoustě různých výrobků, stejného typu, nenajde. Na co prý to je, jestli na rýsování nebo co. Nakonec hledala v té sekci, asi mezi 50ti druhy, ale nenašla. Prý mám zjistit více. Vůbec nechápala, co chci. Já jsem poctivě opsala všechno z té adresy.
A jeje :D Děkuji, že jste pátrala. Ono to asi bude (jak je to uvedeno na obrázku na té stránce) v obalu s tou UV svitilničkou a asi to bude vzácné zboží. :D Možná v Koh-i-nooru v Mariánkách by to mohli mít, ale spíš ne, když jsem to nenašel na jejich web stránkach Koh-i-nooru.
Našel jsem to ale tady v ARBO CKP v Přívoze kancelarskepotreby.cz/...
Jsem student, takže se mi hodí mít pamatováček na ruce/při ruce kdekoliv na cestách nebo procházkách mimo domov, abych si mohl nenápadně zopakovat učivo bez toho, abych měl "pokreslené"ruce.
Na "ostrý"test například ve škole, doporučuji nějakou nenápadnější verzi, která vypadá jako normální propiska. Do ní se dá dát obyčejná propisková tuha. Při testu si v zákrytu druhé ruky posvítíte druhým koncem UV propisky na předem připravený UV text.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.