Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odemknout zámek na kolo?

Od: lala® odpovědí: 11 změna:
Zdravím... Našel jsem zámek na kolo. Jde nějak prolomit to heslo? Děkuju
Jak odemknout zámek na kolo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, jde. Zkoušet jednu možnost po druhé, je několik desítek tisíc možností. Přeji příjemnou zábavu*smich*

Zahoď ho a kup si nový.

hodnocení

Přesně tuto odpověď jsem slyšet nechtěl. Ale jinak dík.

jestli na to nepospícháte, tak to berte jako zábavu ke sledování TV...

třeba budete mít štěstí a správná kombinace bude někde na začátku :)

jirka20
Postupujte od kraje číslici za číslicí,výrobek má větší vůli,určitě na to rychle přijdete.

hodnocení

0x

Záleží na kvalitě zámku. Tenhle neznám, ale u těch levnějších to jde (běžný zámek z Lídlu jsem otevřel za cca 20 vteřin). Chce to jen trpělivost a cit v prstech. Podrobnosti radit nebudu, to se tady nesmí ;)

doplněno 21.06.17 13:22:

Ringo - což takhle pravidlo Z7?

Nikdo nevíme, jestli tazatel ten zámek skutečně našel, nebo jestli s ním má jeho soused zamčené kolo za 50 klacků.

Není to vyloženě rada k podvodu. Pokud bych takhle přemýšlel, nedalo by se radit nic.

Co třeba rady jak obejít platný zákon v boji proti kouření? Jak vybrat stavební spoření, Jak dostat peníze od insolvenčního správce? A mnoho a mnoho jiných.

hodnocení

0x

Lze otevřít poměrně jednoduše. Zatáhněte od sebe /jakoby už byl odemčený/ a tak ho držte. Pak jemně otáčejte postupně jedno kolečko za druhým. Když sedne do hesla, jemně v něm lupně. Pak otáčejte další. Chce to trochu cvik, ale pak už brnkačka.

doplním, že se musí od sebe táhnout neustále a u toho otáčet prvním kolečkem než jen cítit změna napětí (lupnutí), není to moc výrazné a pak další kolečko atd. Pokud se nic neděje tak zkus nejprve z druhé strany.

doplněno 21.06.17 14:54:

mám ho doma, jen ve verzi 4 číselného :)

Takhle reagují laciné zámky, tento nevypadá až tak lacině. Ale ako první pokus je to dobrá rada. Ale obávám se, že nakonec dojde i na ty postupné kombinace.

"...dojde i na ty postupné kombinace."

Nechce se mi nad tím teď přemýšlet, na to je moc horko, ale těch kombinací jsou stovky tisíc. Nevím, jak starý je tazatel, ale myslím, že má do důchodu co dělat :-D. Když místo toho půjde dělat něco rozumného, vydělá si za tu dobu na vagon takových zámků. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]