Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informace o kamarádovi z vojny

Od: pirat* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,rádcové,měl bych takovou prosbu.Jestli na tyto stránky chodí někdo z Čebína u Brna.Měl by tam bydlet jeden můj kamarád z vojny,ale nevím jestli je to shoda jmen a nebo jestli je to on.Proto bych to potřeboval pomocí 2-3 otázek ověřit jestli je to on.Já to tam mám daleko a ještě na tu stranu nejezdím a tak bych tam jel nerad zbytečně a třeba už ani nežije.Proto prosím kdo by mi chtěl pomoci aby mi napsal do vnitřní pošty a já bych mu napsal na co se ho má zeptat.Děkuji za případnou pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Z Čebína nejsem, ale některé spolubojovníky lze najít zde: spolubojovnici.armyburza./...

liska*
hodnocení

0x

Nejsem sice z Čebína, ale chlapi se hledaj snáze, než provdané ženy. Zadejte na facebooku a vyjedou jeho pravděpodobní? potomci, muži jeho příjmení - a jich se ptejte. Já jsem takhle našla mužovi kamaráda z dětství až v Bratislavě. Nebo si tam zavolejte na obecní úřad. Jestli je to malé, lidi se znají nebo aspoň dají tip. Sice se nemají poskytovat informace, tak když tam neuspějete, tak zavolat tam do hospody.Ta se dá zjistit přes internet.

obec-cebin.cz/...

Je tam i zpravodaj, kontakty i hodně jmen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]