Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Liberec-Hradec Králové - cena jízdného

Od: nina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

neví zde někdo, jaká je cena jízdného u tohoto spoje:

Z: Liberec - 14:06 Do: Hradec Králové

Dopravce: František Pytlík

Děkuji :)

Na Idosu to nikde nevidím a jinde jsem nenašla, omluvám se za obtěžování, pokud to někde dohledat lze a já jsem slepá. :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to dole pod jízdním řádem, když si rozkliknete spoj - to červené číslo vedle obrázku autobusu. Budete se muset optat Pytlíka ;)

NA LINCE PLATÍ TARIF A SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY VYHLÁŠENÉ DOPRAVCEM FRANTIŠKEM PYTLÍKEM. INFORMACE O TARIFU A SMLUVNÍCH PŘEPRAVNÍCH PODMÍNKÁCH JSOU ZVEŘEJNĚNY VE VOZIDLECH NA LINCE.

hodnocení

2x

Ani já to nenašla. Snad jedině jim zavolat.

Jestli jezdí tak jako organizují další provozní věci společnosti, tak bych s nimi teda jet nechtěla. Viz jejich webové stránky a "seznam spojů" *uf*

hodnocení

2x

Zkusil bych nadrazi v Liberci anl.cz/... nebo Pytlika busvysocina.cz/... .

Koukám na to a vlakem je to za 196 bez IN karty. To je teda docela darda za dvě hodiny v rychliku. Na to že pro Prażáky dělají extra tarify do Brna a Ostravy za 99,-

Pro Brňáky a Ostraváky v obráceném směru to neplatí? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]