dobrý den - do penny v domažlicích ve švabinského ulici, by měla, taky přijít kontrola , protože v letáku je v akci zboží, ale oni nemají . Protože když vedoucí neobjedna , tak není . To řekla jejich zamestnankyne!
Dneska jsem navštívila Penny. Měli mít v akci máslo Zlatá Haná. Neměli ani kousek. Prý možná zítra.
Tak proč se rozčilovat. Není, není, když budu nadávat a zlobit se, stejně mi ho nedonesou. Místo Zlatou Hanou si namažu na chleba škvarky, sádlo, paštiku či jinou dobrůtku. Možná i lepší. Mám tam sklenici domácího vepřového ve vlastní šťávě, dar od dcery.
Když nejde o život, jde o...Jaga.
Kdyby člověk bral všechno vážně a rozčiloval se nad maličkostmi, nedožil by se ani důchodu. A tu radost bych našim velkomožným nerada udělala.
maslo
Promiňte, ale proč ztuženému tuku se všemi sračkami říkáte " máslo"?
jedubabicka se mi nelíbí - babuškojaguško ( můžu? ) : asi tak nějak,protože tady to nikdo nevyřeší a tazatelka sice brečí pěkně ale na blbým hrobě jak se říká.Nechápu proč si někteří myslí,že se tady všechno na poradně vymyslí a srovná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.