Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevy v letáku

Od: bibi odpovědí: 14 změna:
dobrý den - do penny v domažlicích ve švabinského ulici, by měla, taky přijít kontrola , protože v letáku je v akci zboží, ale oni nemají . Protože když vedoucí neobjedna , tak není . To řekla jejich zamestnankyne!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skoro nic není perfektní a dokonalé

ne všechny penny mají stejnou nabídku, někdy se to vypotřebuje a je prodleva než to doplní

hodnocení

0x
No a?
Zbozi do vyprodani zasob je snad jasny ne?

bibi
hodnocení

Co je to za blbost. Ne do vyprodání --- zboží prostě nepřišlo, protože někdo byl liny to objednat !
A co s tím tady máme dělat?
Brečíš sice hezky, ale na špatným hrobě.

hodnocení

0x

Mám docela obavy, že vedoucí prodejny je v tom nevinně a že akční zboží jde shora přídělem*bum*

hodnocení

0x

Nekdy je v letaku dopsano ze nektere zbozi se netyka nekterych prodejn.

hodnocení

0x

A co s tím jako?

Dneska jsem navštívila Penny. Měli mít v akci máslo Zlatá Haná. Neměli ani kousek. Prý možná zítra.

Tak proč se rozčilovat. Není, není, když budu nadávat a zlobit se, stejně mi ho nedonesou. Místo Zlatou Hanou si namažu na chleba škvarky, sádlo, paštiku či jinou dobrůtku. Možná i lepší. Mám tam sklenici domácího vepřového ve vlastní šťávě, dar od dcery. *palec*

Když nejde o život, jde o...Jaga.

Kdyby člověk bral všechno vážně a rozčiloval se nad maličkostmi, nedožil by se ani důchodu. A tu radost bych našim velkomožným nerada udělala.

maslo

Promiňte, ale proč ztuženému tuku se všemi sračkami říkáte " máslo"?

Zde je složení:

palmový olej - 85%

řepkový olej

bambucký olej

kokosový olej

mléčný tuk

mléčný zákys

+ všelijaká éčka

Já se spíš divím, když v krámu mají něco z letáku. Letákům říkám "tento týden nemáme"

mnd®
hodnocení

0x

bibi: a proč tohle píšete do stížností sem na poradnu?

mnd, víte proč? Protože na lampárnu je to daleko.

Nebo ji z lampárny vyhodili *smich*

mnd®

jedubabicka se mi nelíbí - babuškojaguško ( můžu? ) : asi tak nějak,protože tady to nikdo nevyřeší a tazatelka sice brečí pěkně ale na blbým hrobě jak se říká.Nechápu proč si někteří myslí,že se tady všechno na poradně vymyslí a srovná.

karelnovotny
hodnocení

0x

Já bych to prásknul ve Štrasburku.To co si k Vám dovolili je něco nemyslitelného a ponižujícího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]