Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesídlení vesnic

Od: bambula* odpovědí: 6 změna:

Německá Europoslankyně madam Ska Kellerová navrhuje m.j. přesídlit do Česka celé vesnice imigrantů, s ohledem na počet poslanců Německa a kladný vztah k imigraci Francie se toto může stát skutečností.

Není pro mne známo, byla by vybudovány nové satelitní vesničky, neb jsou zde ještě opuštěné vesnice po Sudetských spoluobčanech.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Lepší pokuta než teroristi. I když jedinou kladnou stránku ten nápad bláznivé Gertrudy má. Kdyby stěhovali vesnice, ty lidi se budou znát a tak mezi nima nebude žádný Syřan z Pakistanu co jako by ztratil pas. A i když absolutně nesouhlasím s politikou otevřených hranic a zastávám nazor že pokutu do Unijní kasy bysme neměli platit my, ale státy které nezvládly zajistit ochranu vnějších hranic unie, musím upozornit že Sýrie je kolébkou křesťanské víry a přistěhovalci odtud nám tady žádné mešity stavět nebudou.

hodnocení

0x

Přesídlování celých regionů si oblíbil například báťuška Stalin. Kolik má v EP obdivovatelů a následníků, to mě už snad ani nepřekvapuje.

iz*
hodnocení

0x

Bylo by prosím možné napsat otázku česky? Takto formulována je pro mne naprosto nesrozumitelná.

bambula*
hodnocení

Ivzes, Vláda České republiky dne 31.8.2016 schválila vypsání zakázky na 520 milionů na intengraci 6 tisíc uprchlíků imigrantů pro rok 2017-2019, lze dohledat

iz*

Nevím, co míníte tímto: "...navrhuje m.j. přesídlit do Česka celé vesnice imigrantů, s ohledem na počet poslanců Německa a kladný vztah k imigraci Francie se toto může stát skutečností."

Ska Keller nenavr/... "přestěhování celých vesnic do ČR", nýbrž jako příklad uvádí přestěhování např. jedné syrské vesnice do Lotyšska. To je poněkud rozdíl, že?

Chci-li něco nebo někoho kritizovat, případně zjišťovat k něčemu názory jiných, měla bych si napřed ověřit informace. Je velký rozdíl mezi tím uvést něco jako příklad a/nebo něco chtít ...

bambula*
hodnocení

Ivzes já tu madam nekritizuji, ale ohromně obdivuji i jako žena je přitažlivá, pokud by byla poblíže tak začnu tokat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]