Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet za korunu od nejmenované společnosti

Od: anonym2 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chtěl zde říci, co se dnes událo a za co mám trochu pocit viny a studu.. Dnešní den začal krásně a já si chtěl užívat nádherného dne. Hledám práci a pokoukávám na internetu na různé nabídky, když v tom mi zazvonil telefon (volala paní z nejmenované mobilní společnosti) a nabízela mi tablet za 1kč (při převzetí) s tím, že za internet by byl za 399kč měsíčně po dobu 24 měsíců. Zprvu jsem říkal, že si to asi nevezmu, (což byla ta chyba) tak mi paní začala podsouvat, jaký jsem věrný zákazník a jak řádně platím, což je pravda. Nabídla mi tablet, který má všemožné skvělé funkce, místo pro dvě sim karty a dvoujádrový procesor. Dlouho jsem odolával ale pak jsem řekl, že bych zájem měl.. Bylo to po telefonu a od stejného operátora jsem loni přešel od konkurenční společnosti k té současné. Zařídili jsme objednávku a po mobilu chtěla vědět číslo OP a RČ. Loni jsem tímto způsobem započal členství taktéž, jen bez tabletu. Na netu nyní sleduji stav objednávky. Informoval jsem se, a údajně se bude k tabletu platit ještě něco za jeho využívání nebo bude internet zadarmo a za 400 kč měsíčně budu splácet ten tablet? Jestli jo, tak to hned zruším, protože je to dost peněz. Ono možná k tomu dojde..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zamyslete se, vzpomínejte! Kdo vám kdy dal něco zadarmo? Pouze a jen rodina. *sok* Nemáte práci a za internet jste ochoten platit? Jakože abyste si měl s čím hrát? Vy jste si, nezaměstnaný, dospělý chlap pořídil hračku? Opravdu? *alene*

doplněno 09.09.17 06:58:

*mir*Anonyme, já se omlouvám, ale o potřebnosti nebo nepotřebnosti čehokoliv, když jsem bez trvalého příjmu, mám úplně jiný názor. Nerozumím tomuto světu. Jsem už stará ženská a vím jak vypadá bída a jak z ní ven. Ale fakt nechápu, jak např. někdo položí otázku: jak letecky k moři, s dětmi, pro chudou rodinu? Ten váš dotaz a pak doplnění, jak je něco potřebné do auta nezaměstnaného, patří také do stejné kategorie. Chápejte, nenadávám vám, vlastně se i ze všech sil snažím nesoudit, ale nechápu, kde já dělám chybu, že to také nemám tak. Možná, že když to pochopím, budu za vodou. Konečně! *vtip*

anonym2
hodnocení

Právě z brigády mám hodně našetřeno a práci třeba najdu ale.. tohle byl zkrat

anonym2
hodnocení

Není to kvůli žádnému hraní, prosím Vás.. Ty funkce všechny se hodí a hlavně GPSka třeba do auta, nechal jsem se unést ale teď jsme už zase "ready" a dal jsem si vše dohromady, vše jsem si přečetl, hlavně smluvní podmínky a po domluvě doma se vše ruší.

hodnocení

0x

Nic nebude zadarmo, přibudou k tomu povinné služby, bez těch to neůjde,, takhle se to dělá, hlupák se chytí, nechci Vás urazit,

anonym2
hodnocení

Pochopitelně.. Xkrát jsem vše odmítl, poté jsem se nějakým způsobem nechal zvyklat a po patnácti minutách (?) na to kývl. Odříkaného chleba největší krajíc.. nechci už komentovat, jsme jen lidi.

hodnocení

0x

Jestli myslíte O2 tak mám od nich vícero služeb a jsem s tím spokojen.osobně jsem manželce vzal tablet za korunu,v loni či předloni? nwn jenže za korunu + internet za 299kč na čemž vydělávaji daný FUP jsme zatím ješt nevyčerpali ani jednou pže téměř všude se jede na wifinu,ale kde není pak na rozdíl od starších tbl není problém se připoojit na síť O2,navíc jde o 4jádro a další parametry z hlavy nwn,sloty na sim a sim. a jde s něj i volat. Za tbl jsem jednorázově na prodejně zaplatil jednu korunu, nic víc nyní každý měsíc jen za služby těch mám víc proto m´jsou něteré výghodnější (reletivně) ale to vše nebyl jen momentální popud ale důkladně rozhodnuté ještě před návštěvou provozovny!

anonym2
hodnocení

Nene, nemyslím O2 ale konkurenci, která má reklamy s panem Trojanem :)) Je to hezké, co jste napsal, nicméně já už to mám objednané a teď, když si to nepřevezmu a kurýr mi to přiveze v úterý, tak co se stane? Operátorka mi ty služby nastavila už a já teď potřebuji najisto vědět, že když to nepřijmu, tak se to zruší. Kurýr by dostal 1kč za převzetí tabletu, já bych pak platil měsíčně 400 kč navíc za internet (nebo splátky tabletu) + 49 kč bez DPH za pojištění za onen tablet. Samozřejmě, internet by tam byl 4GB a měl by též Dual Sim a dobré parametry, konec konců je to přeci Allview VIVA 4G H701 LTE, vypadá úžasně, jen pomalu 900Kč měsíčně se mi za to platit opravdu moc nechce. Vaše spokojenost mě potěšila, jen sám už jsem ve svém úsudku pokročil a jsem zatím rozhodnutý pro nejlepší řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]