Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrad Houska-fotoaparát

Od: karelnovotny odpovědí: 10 změna:

Zdravím,chtěl bych se tu podělit o zážitek co se mi dnes stal na výletě na hrad Houska.Při prohlídce mi z nějakého důvodu přestal fungovat foťák.Nejprve jsem to připisoval baterii,ale i po výměně za jinou nic.Nějakou dobu jsem laboroval (vypínal-zapínal)a v duchu nadával že foťák za několik desítek tisíc v čudu.Mého asi v tu chvilku dost vzteklého obličeje a cvakání páčky na zapínání si všimnul průvodce a říkal že si z toho nemám nic dělat že to se tam nad kaplí stává často a začal s nějakou duchařskou pohádkou na toto téma.Po tomto jsem se stal atrakcí prohlídky.Lidé z výpravy mi koukali pod ruce jak se marně snažím a radili co mám dělat.V tu chvíli bych je s chutí poslal do... .Dopadlo to tak že se foťák podařilo zapnout až o dvě místnosti dál a to takový způsobem že jsem zapomněl páčku v poloze ON a sám prostě naskočil.Mě se nikdy nic podobného s foťákem nestalo a to fotím hodně často.Stala se někdy někomu také taková podobná "duchařská" příhoda?

Ještě jedno bych měl...kdyby sem na poradnu náhodou přišel kluk co si to moje snažení dnes natáčel na telefon nebo kdo by to video viděl tak jestli by se mi neozval pod tuto otázku.Moc díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mopet*
hodnocení

1x
My jsme na housce byli se psem. Do kaple nevlez. Pak celý hrad prošel v pohodě. Jo ještě se trochu bál té vycpane sovy. :)

hodnocení

1x

Tak ono to funguje. To byl duch staré Houskové. Poprosil jsem aby tě trochu poškádlila. :-P Za to jsem jí udělal fotky TFP

hodnocení

0x

Okolo brány do pekla se může stát cokoli.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak již uvedeno, tak hrad Houska je považován za bránu do Pekla (stejně, jako hrad Trosky). Navíc je třeba počítat s tím, že i přístroje mají "duši a svou hlavu". Takže to byl asi důkaz působení sil pekelných nebo přístroj odpočíval. Zdravím!

hodnocení

0x

No jo, prázdniny jsou tady ;).

Na Vaší příhodě se mi líbí, že to postihlo jenom Vás. Všichni ostatní vesele fotografovali a natáčeli. Holt i čerti si vybírají...*frajer*

hodnocení

0x

První varování *smich*

Ale ten průvodce měl pravdu - na Housce se děje ledacos. Ostatní obrázky se vám povedly?

karelnovotny

Mě se všechny fotky povedly.Prostě je jen nemám ze dvou místností protože se mi nepovedlo zapnout foťák.

ovczaak*
hodnocení

0x

na housce jsem byl. je fakt,že v té kapli jsem se cítil divně a fotky odtamtud také nedopadly dobře. foťák fungoval,ale nedalo se na ně dívat,byly jaksi rozmazané,divné barvy. totéž se mi stalo ještě na jednom hradu,už si nevzpomenu kterém. tam nevyšly fotky z mučírny.

Samozřejmě. Jak si jinak, než působením nadpřirozených sil, v místnosti s nedostatkem světla vyložit, že fotky jsou rozmazané a mají divné barvy. Určitě to nebude takovými přízemnostmi jako třeba dlouhým časem, nevyvážením barev či šumem z vysokého ISO.

karelnovotny

Mě se to nestalo v kapli.Z ní jsou fotky v pohodě.Šlo o místnost nad kaplí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]