Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké filmy na dovču

Od: klotylda* odpovědí: 4 změna:

Jedu na dovolenou k moři a protože jsem nespavec a jsem zvyklá od ranních tří hodin do doby než mám vstát do práce, koukat na TV, potřebovala bych si stáhnout pár filmů. Prosím, doporučte mi nějaké. Mám ráda trillery a pak takové ty filmy typu Legenda o vášni. Uřčitě ne scifi a sladké romance. Také vás prosím o odpovědi k věci, nechci doporučit prášky na spaní ani dobrého psychiatra:) Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejkrásnější film na světě je, sedět sama na opuštěné pláži a pozorovat moře, vlny a měsíc. :)

klotylda*
hodnocení

To souhlasím, ale ve tři v noci asi těžko... Navíc jste nevyslyšela moji prosbu=odpovědi jen k věci*zed*

lll*

Dovolte abych podotknul, že jsme v sekci "volná diskuze - vtipy a jiná zábava".

prazskejpepik*

pozdě večer a k ránu už není moře, vlny a měsíc, to už hraje jen televize :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]