Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem sem, do volné diskuze, dát dotazník pro známého. Nejedná se o nabízení žádných služeb, ale jakýsi průzkum, zda by senioři a méně technicky zdatní měli zájem o službu pomoci s technikou - rady, řešení, taháky...počítač, tablet, telefon...Jen anonymní průzkum na dvě minuty.
Bohužel je to z jednoho dotazníkového webu a nedovolí mi to sem odkaz vložit. Dotazník sdílíme na twitteru a facebooku, ale rádi bychom ho dostali mezi další lidí a zde je docela dost lidí starších...Nenapadá Vás, jak to udělat? Děkuji![:) :)]()
chtěla jsem sem, do volné diskuze, dát dotazník pro známého. Nejedná se o nabízení žádných služeb, ale jakýsi průzkum, zda by senioři a méně technicky zdatní měli zájem o službu pomoci s technikou - rady, řešení, taháky...počítač, tablet, telefon...Jen anonymní průzkum na dvě minuty.
Bohužel je to z jednoho dotazníkového webu a nedovolí mi to sem odkaz vložit. Dotazník sdílíme na twitteru a facebooku, ale rádi bychom ho dostali mezi další lidí a zde je docela dost lidí starších...Nenapadá Vás, jak to udělat? Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
iz*
2x
Můžete použít jinou dotazníkovou službu např. odkaz na formuláře Google jsem zde myslím viděla funkční). Nebo zkusit vložit odkaz na příspěvek na Facebooku či Twitteru → míním příspěvek s přímým odkazem na dotazník. Kdyby lidé měli dál "listovat", moc jich tam nedostanete (už ta odbočka přes Facebook či Twitter sníží počet lidí ochotných se zapojit).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]