Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peklo v Londýně

Od: ben® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, vkládám jen odkaz na video nočního londýnského pekla a ani to nechci (zatím) komentovat.

Je to hrůza a zmar. Zdravím!

bbc.com/...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Proč to sem vůbec vkládáte? Zprávami je zahlcený celý internet a vy to cpete ještě do poradny? Co takhle zapojit hlavinku? Nebo snad chcete poradit, co si o tom myslet?

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, můžete i poradit (jako např. ohledně plynové hadice pro tazatele z Holandska). Zdravím!

lll*

Já navrhuju lidi vyndat a oheň uhasit, (pořadí nemusí být dodrženo) pak se uvidí co dál.

Že by to bylo tak jednoduché *sok*? Se divím, že to ty Angličany ještě nenapadlo... *smich*

jofa*

Otevřu Poraďte .cz a samá morbidní situace. Peklo v Londýně další Smrt křupnutí krku. Snad už se dnes nic nepřihodí.

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, ještě nás dnes čeká vyjádření pana Sobotky a také nám něco napsal senátor Čuba.

Zatím nevíme, zda to bude morbidní. Zdravím!

ben - To ale nejspíš nebude horor, spíš zase pěkná fraška :-D. Už se těším, jak se konečně zase zasměju *frajer*.

jofa*

Sobotku vymění Zaorálek (ve vedení strany) a Čuba bude chtít nějakou tu tisícovku přidat. Přece si nebude doma válet šunky za nějakých 120 000 korun. *hej*

bim

Čuba se prý zachová chlapsky a překvapivě. Pokud chlapsky, tak věnuje nezaslouženě získaný plat nějakému dětskému domovu, hospicu nebo jinému podobnému zařízení. A odstoupí v temínu, aby se nemusely vypisovat mimořádné volby. Tak aby se volba nového senátora uskutečnla při nějakých jiných volbách. Podzim? Asi brzy vzhledem k výběru nových kandidátů. Jaro? Odhaduji jaro. O to víc peněz by pak měl dostat zmíněný dětský domov. Toto by bylo chlapské.

Jsem zvědavá na to překvapení.

Je mnoho senátorů a poslanců, kterým bych nechal plat i náhrady, jen kdyby proboha zůstali doma.

mima

Snad to nebude zase prace nejakeho teroristy...

hodnocení

1x

Jak tu bylo napsáno, pořád se něco děje a dnes máme každou kravinu - ačkoliv v tomhle případě to není asi nejvhodnější slovo - v přímém přenosu. Dříve se děly mnohem horší věci a o spoustě se lidé nikdy nedozvěděli. Kdysi jsem se zajímala o historii a utkvěla mi v hlavě jedna zpráva z nějaké kroniky, kdy ve středověku nějaké vojsko pobilo celou odlehlou vesnici a až na jaře se tam někdo dostal a všude několik měsíců mrtví lidé, hrůza... A o pár km dál nevěděli nic.

jofa*

Tyto výškové budovy, to jsou děsivé pasti. Když vidím, jak to nedostříkné ani do poloviny, tak nevím jak je vyřešena bezpečnost v horní polovině. Hrůza.

hodnocení

1x

Zdá se, že některý samozhášivý polystyren zhasne až po dohoření ..

hodnocení

0x

pčřro ty, kdo neumí anglicky translate.google.cz/...

hodnocení

0x

Ve čtyři ráno ve zprávách jen říkali, že dům s 28 patry a někde lidé ještě uvnitř. Ale že to bude taková hrůza, to z toho ještě slyšet nebylo.

devils
hodnocení

0x

Londýn je krásně kulturně obohacen.

majsterjoe*
Ono je dnes běžné všechno svádět na muslimské přistěhovalce a podobnou verbež, ale snad si už malokdo uvědomuje,že takové věci se stávají a stávali dříve. Lide nejsou jen muslimové,nehody se dějou a psychopati se najdou všude.

liska*

Šílené peklo.V domě opravdu bydlí, teda žilo, více národností, hodně Arabů. Tak mi píší známí ze záp. Evropy.

fram
hodnocení

0x

Jak začalo teplo, měli všichni roztočit vodovodní kohoutky, ne? Zlomeček hmoty by se chvíli chladil. Radím jenom...

hodnocení

0x

Ano, je to všude a ani jsem si to nerozklikla. Stačil mi pohled na tu strašnou hořící pochodeň na fotografii a přešel mi mráz po zádech. Tam muselo zemřít daleko víc lidí než co prozatím uvádí média. Chudáci lidi...

pohanka*
hodnocení

0x

Nedívám se zatím na to, ale ty kusé zprávy, co jsem zaregistrovala ve mě okamžitě vyvolaly vzpomínku na tragédii ,,dvojčat,, a tisíců lidí v nich a na film ,,Skleněné peklo,,. Tento film je již dlouho natočený, ale ten děj Vás pohltí a mrazí z něj, myslím, že jsem se na něj nedokázala již podruhé podívat. Tohle bude realita a bohužel krutá tragédie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]