Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako sa čo najrýchlejšie naučiť po anglicky?

Od: markos odpovědí: 4 změna:

Vie my niekto poradiť ako sa rýchlo naučiť po anglicky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Odcestovat nejspíš do Anglie, tam se věnovat studiu Anglictiny a snažit se.

Nebo si vytvořit anglické prostředí doma. Poslouchat filmy v původním znění, číst anglické knihy (pro začátečníka komiksy), pořídit si CD s namluvenými anglickými texty do auta, komunikovat v práci anglicky (kolegové to pochopí a budou z toho mít zábavu).

To co jsem napsal, to tě samozřejmě samo o sobě anglicky nenaučí, ale pomůže to.

hodnocení

0x

Jeďte na jazykový kurz do zahraničí. Zrovna jsem viděla reklamu od Intactu.

vykuk*
hodnocení

0x

Zdravím, co myslíte tím "rýchlo"? Jaký interval máte na mysli.

Rady kolegů by byly dobré, pokud by jste již měl nějaký základ a nebyl úplný začátečník.

Pokud jste začátečník, tak máte hodně studia před sebou. Já začal, že jsem na pár hodin (asi 8) chodil k učitelce a pak jsem si uvědomil, že nejvíce práce ja na mě a tak jsem dále pokračoval jako samouk. A to v té době ještě nebyl tak přístupný internet s těma obrovskýma možnostma, které při studiu (čehokoliv) velice pomůžou.

Moje rada je:

1. prostudovat gramatiku - postupně od jednodušších časů dále

2. současně vstřebávat slovíčka včetně výslovnosti (google translator překládá i mluvené slovo i v mobilu)

daj se najít soubory s třeba 500 , 1000, 2000 ... nejpoužívanějšíma slovíčkama

3. zkoušet používat nabyté znalosti: čtením eng. textů, posloucháním běžných rozhovorů , s kolegou se snažit konverzovat.

Tady je mnoho uži/...

Good luck!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]