Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sestra bude mít 20 let a ráda bych jí koupila 20 květin jako pugét, doporučíte někdo jaké koupit? v květinářství doporučí cokoliv, hlavně, abych neodcházela s prázdnou, tak raději chci znát i vaše doporučení, aby to nebylo kýčovité. Růže kupovat nechci ![]()
Asi bude lepší dát sestře kytky, které má ráda .. ne? Moje třeba naprosto nesnáší narcisky...a každý rok jí je babička přinese...
třeba takové se líbí mně - google.cz/...
Já jednou šéfově manželce kupoval kytku na rozloučenou s dudlíkama - Nakoupil jsem dudlíky různých velikostí a v květinářství to nechal svázat. Ona šla na mateřskou - byla nadšená a dudlíky určitě další roky využila...
Fantazii se meze nekladou ![]()
Do květinářství jsem šla s vnoučkem, vybrat kytičku pro maminku k narozeninám. Vybírali jsme přímo květiny, ze kterých nám paní kytku uvázala. Celá kytka byla bílo zelená. Bílé a zelené chryzantémy. Bílé květy a zelené pucky. A ještě něco zeleného, v bílo zelené manžetě s bílou stuhou. Byla to veliká paráda, ikdyž kytička nebyla veliká. ![]()
Netradiční kytice jsou hezké. Můžete nechat svázat kytici z dvaceti balených čokoládových bonbónů, které do květinářství sama donesete. Nejlépe vypadají kulaté. Mezi to květiny, klidně i jen pár minikarafitů, ty dlouho vydrží. Okolo pár velkých listů a je super kytka, která ani není příliš drahá. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.