Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou květinu/kytici pro sestru / narozeniny

Od: jerry* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, sestra bude mít 20 let a ráda bych jí koupila 20 květin jako pugét, doporučíte někdo jaké koupit? v květinářství doporučí cokoliv, hlavně, abych neodcházela s prázdnou, tak raději chci znát i vaše doporučení, aby to nebylo kýčovité. Růže kupovat nechci :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi bude lepší dát sestře kytky, které má ráda .. ne? Moje třeba naprosto nesnáší narcisky...a každý rok jí je babička přinese...

doplněno 13.06.17 15:58:

třeba takové se líbí mně - google.cz/...

doplněno 13.06.17 16:31:

Já jednou šéfově manželce kupoval kytku na rozloučenou s dudlíkama - Nakoupil jsem dudlíky různých velikostí a v květinářství to nechal svázat. Ona šla na mateřskou - byla nadšená a dudlíky určitě další roky využila...

Fantazii se meze nekladou :)

hodnocení

1x

Do květinářství jsem šla s vnoučkem, vybrat kytičku pro maminku k narozeninám. Vybírali jsme přímo květiny, ze kterých nám paní kytku uvázala. Celá kytka byla bílo zelená. Bílé a zelené chryzantémy. Bílé květy a zelené pucky. A ještě něco zeleného, v bílo zelené manžetě s bílou stuhou. Byla to veliká paráda, ikdyž kytička nebyla veliká. ;)

an*
hodnocení

0x

Netradiční kytice jsou hezké. Můžete nechat svázat kytici z dvaceti balených čokoládových bonbónů, které do květinářství sama donesete. Nejlépe vypadají kulaté. Mezi to květiny, klidně i jen pár minikarafitů, ty dlouho vydrží. Okolo pár velkých listů a je super kytka, která ani není příliš drahá. :)

liska*

Já zas na větvičku, přistřiženou a obranou od listí, navěšela stírací losy /nití prošité na samém okraji, nebo připevněné pěknými kolíčky na prádlo/. A byla kytka! Nakonec z toho byly jen dvě padesátikoruny, nebo výměna za dva nové losy. Ale ty nervy při stírání!*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]