Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Setkal jste se někdo s tím, že Vám nadřízený něco vytýkal před ostatními kolegy? Neměl by to dělat. Co jste mu řekli? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, on např. mistr na dílně nemá ani možnost vzít si dělníka někam stranou, když vidí, že dělá zmetky - prostě ho "seřve" ihned, aby zabránil větší škodě. Zdravím!
nikc - nikdo nemá rád, když je kárán (a ještě veřejně). Pochvala by potěšila - a před kolektivem více.
Když jsou všude lidi, tak to nejde vzít stranou. To je pravda. Ale člověk si pak připadá blbě před ostatními.
Na druhou stranu včera příležitost byla říct mi to stranou. Ale ona musela dělat divadlo přede všemi najednou. Překrucuje slova, co mi kdo řekl, aby mohla vytýkat.
Nejdřív jsem se i bránila, protože to přehnala. Ale ona na to řekla vysokým tónem a arogantně, Cože, co říkáte? Dělá z druhého debila a v tu chvíli si to člověk skutečně myslí. Navíc, když měla k tomu pomocníka, který překroutil, co mi sám řekl. Nebo oba to překroutili. Ale každý vedoucí není takový.
Dobrý den, rozumím tomu, že Vás postihl tento problém a není Vám to příjemné. Jenže, nikdo z nás u toho nebyl, nezná důvod a podrobnosti, tak to těžko posoudí. Musíte se s tím vyrovnat "jako chlap" a chovat se v práci tak, aby nebyl důvod k dalšímu kárání. Zdravím!
Máte pravdu, že nikdo z internetu u toho nebyl a kdo u toho byl, tak si myslí své a raději mlčí. Byl rád, že není v mé kůži. Jsou rádi za práci.
"nick", myslím si, že je to dnešní trend, hlavně vytýkat chyby a hledat na druhém to horší, asi, aby se člověk sám cítil lepším. Je to ve větší míře i v rodinách, kdy se děti téměř nepochválí, jen se jim nakládá, že to kolikrát neunesou a proto je tolik mladých lidiček nešťastných, čteme ty příběhy i zde. Vidím to tak, že pokud někdo zvyšuje hlas nebo až křičí na druhého, je to vlastně volání o pomoc. Dnes je velice IN toho druhého "zkrouhnout", ponížit, lynčovat, nadávat, ale je to vlastně jen volání o pomoc, protože takovému člověku chybí láska, porozumění a něha. Proto například já vnoučátka chválím, vyzdvihnu jejich dobré vlastnosti, pochválím snahu a vidím, jak ty dětičky pookřejí, mají úsměv na tváři a je jim dobře na duši, napětí mizí a jsou uvolněné. A tak je to i s dospělými.
"nick" možná byla výtka od vedoucí právem řečena, ale vždy to jde říci dvěma způsoby - hezky - a - ošklivě - a vždy je na dotyčném, jaký způsob si vybere. Je to o jeho vnitřním rozpoložení, o tom, co mu chybí a co sám neumí dávat dál. Přeji Vám, aby pro příště nějaká výtka vůči Vám byla řečena v klidu, normálně, hezky, popřípadě povzbuzení za to, co Vám zase jde dobře. Protože člověk dělá hodně dobrého a jen udělá jednu věc zle, tak je to hned vidět a je z toho problém. Jde jediné, dávat osobní příklad a být lepším...pt
Děkuji za názor a milá slova. Dali mě na jiné oddělení. Každý je nějaký a když se jí nelíbím... Já za to nemůžu, že jí nesedím. Předtím jsem byla na směně druhé a ta druhá vedoucí byla v pohodě. Nechtěla si na mě schladit žáhu. Přeji hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.