Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může vytýkat vedoucí chyby před ostatními?

Od: nikc® odpovědí: 10 změna:

Zdravím. Setkal jste se někdo s tím, že Vám nadřízený něco vytýkal před ostatními kolegy? Neměl by to dělat. Co jste mu řekli? Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, on např. mistr na dílně nemá ani možnost vzít si dělníka někam stranou, když vidí, že dělá zmetky - prostě ho "seřve" ihned, aby zabránil větší škodě. Zdravím!

doplněno 06.10.17 20:40:

nikc - nikdo nemá rád, když je kárán (a ještě veřejně). Pochvala by potěšila - a před kolektivem více.

hodnocení

Když jsou všude lidi, tak to nejde vzít stranou. To je pravda. Ale člověk si pak připadá blbě před ostatními.

doplněno 07.10.17 10:13:

Na druhou stranu včera příležitost byla říct mi to stranou. Ale ona musela dělat divadlo přede všemi najednou. Překrucuje slova, co mi kdo řekl, aby mohla vytýkat.

doplněno 07.10.17 10:33:

Nejdřív jsem se i bránila, protože to přehnala. Ale ona na to řekla vysokým tónem a arogantně, Cože, co říkáte? Dělá z druhého debila a v tu chvíli si to člověk skutečně myslí. Navíc, když měla k tomu pomocníka, který překroutil, co mi sám řekl. Nebo oba to překroutili. Ale každý vedoucí není takový.

ben®

Dobrý den, rozumím tomu, že Vás postihl tento problém a není Vám to příjemné. Jenže, nikdo z nás u toho nebyl, nezná důvod a podrobnosti, tak to těžko posoudí. Musíte se s tím vyrovnat "jako chlap" a chovat se v práci tak, aby nebyl důvod k dalšímu kárání. Zdravím!

hodnocení

Máte pravdu, že nikdo z internetu u toho nebyl a kdo u toho byl, tak si myslí své a raději mlčí. Byl rád, že není v mé kůži. Jsou rádi za práci.

pt®
hodnocení

3x

"nick", myslím si, že je to dnešní trend, hlavně vytýkat chyby a hledat na druhém to horší, asi, aby se člověk sám cítil lepším. Je to ve větší míře i v rodinách, kdy se děti téměř nepochválí, jen se jim nakládá, že to kolikrát neunesou a proto je tolik mladých lidiček nešťastných, čteme ty příběhy i zde. Vidím to tak, že pokud někdo zvyšuje hlas nebo až křičí na druhého, je to vlastně volání o pomoc. Dnes je velice IN toho druhého "zkrouhnout", ponížit, lynčovat, nadávat, ale je to vlastně jen volání o pomoc, protože takovému člověku chybí láska, porozumění a něha. Proto například já vnoučátka chválím, vyzdvihnu jejich dobré vlastnosti, pochválím snahu a vidím, jak ty dětičky pookřejí, mají úsměv na tváři a je jim dobře na duši, napětí mizí a jsou uvolněné. A tak je to i s dospělými.

"nick" možná byla výtka od vedoucí právem řečena, ale vždy to jde říci dvěma způsoby - hezky - a - ošklivě - a vždy je na dotyčném, jaký způsob si vybere. Je to o jeho vnitřním rozpoložení, o tom, co mu chybí a co sám neumí dávat dál. Přeji Vám, aby pro příště nějaká výtka vůči Vám byla řečena v klidu, normálně, hezky, popřípadě povzbuzení za to, co Vám zase jde dobře. Protože člověk dělá hodně dobrého a jen udělá jednu věc zle, tak je to hned vidět a je z toho problém. Jde jediné, dávat osobní příklad a být lepším...pt

hodnocení

Děkuji za názor a milá slova. Dali mě na jiné oddělení. Každý je nějaký a když se jí nelíbím... Já za to nemůžu, že jí nesedím. Předtím jsem byla na směně druhé a ta druhá vedoucí byla v pohodě. Nechtěla si na mě schladit žáhu. Přeji hezký den.

hodnocení

2x

Proč by nemohl? Buď bych se bránil (pokud bych to cítil jako neodůvněné), nebo bych to snesl a zamyslel se nad sebou.

doplněno 06.10.17 20:13:

*neodůvodněné

hodnocení

1x

Pokud jsou si ostatní kolegové rovni pak ano.Pokud byste jednomu z nich byl nadřízený,vedoucí,pak NE!

sebod*
hodnocení

0x

Bylo to oprávněné? Jestli ano, tak proč by to nemohl říci před ostatními? Aspoň si i oni dají pozor, aby se chyby neopakovaly.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pokud má pravdu, tak se omluvím, pokud pravdu nemá, tak se bráním - ale důležitý je : neřvat ! - jakmile začne někdo řvát, tak ztrácí sympatie okolí (leda by použil ten kalašnikov)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]