Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotokniha ...vyvolané fotky

Od: fiona* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych si nechat ve fotolabu zhotovit fotoknihu. Problem je v tom že věčinu fotografijí už nemam v pc ale vyvolané. Myslíte že to bude vadit? Samozřejmě ty fotografije mohou naskenovat do Pc...nwm jestli to tak pude doma do jde udělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každá provozovna, výrobna to má jinak, protože má jiné vybavení. Zeptejte se tam, kde si fotoknihu chcete nechat vyrobit. Když máte papírové fotky, stejně tam musíte jít. ;)

martinaa*
hodnocení

0x
Zdravim, fotoknihu jsem pred par lety nechala delat mamce. Fotky jsem tenkrat naskenovala a prinesla na flash disku, ale domluva s vyrobou byla tak dementni, ze jsem nakonec sedla k pc a knihu si vyrobila online - na strankach firmy, co je vyrabi, jsem stahla apku na vytvoreni fotoknihy a pote v klidu domova vybirala desing stranek, barvy, popisky, obrazky, natoceni fotek a mraky dalsiho.
Rozdelanou praci jsem si mohla odlozit na jindy, zadna fronta, stres a domlouvani, stokrat jsem knihu mohla zkontrolovat a upravit, ze jsem ji odeslala do vyroby.
doplněno 12.06.17 12:47: Bohuzel je to uz par let, ale sestavit se da fotokniha myslim u kazde firmy, co ji nabizi pres net :). Viz odkaz nize.
doplněno 12.06.17 12:49: Mozna to bylo www.happyfoto.cz , ale jista si nejsem.
fr
hodnocení

A nevíte co to bylo za stranu? Děkuji.

hodnocení

0x

Objednávám tady, teď je v akci pevná vazba, digitílní tisk ... za 249,-Kč + poštovné a balné...akce prozatím trvá do 19. června (většinou ji prodlouží o pár dnů)...využili jsme párkrát podobnou akci, stáhnete si HappyFoto-Designer, naskládáte tam fotky, vyberete titulní stranu a formáty fotek, pozadí...a je to. Pokud si kvalitně naskenujete původní papírové foto (i doma to lze), mělo by to bý OK...pro digitální tisk to bude stačit (pro fotopapír je třeba kvalitní podklad, a v tomto případě je v akci jen formát 30x30cm a je o hodně dražší...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]