Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozna kolega ze jsem do nej zamilovana?

Od: valeri odpovědí: 27 změna:

Myslite si ze chlap (kolega) vyciti ze jsem do nej zamilovana? Zvlast kdyz je o dost starsi.me je 28 jemu cca 40. Spis nechci aby to slo nejak poznat ale nedokazu se neusmivat na nej citim se v jeho pritomnosti prijemne a hned chodim rada do prace. Nebo si muze myslet treba ze se s nim chci jen vyspat? Jak si chlap vylozi usmev a zamilovane pohledy od zeny? Citim ze mezi nama to je takovy jiny nez kdyz se bavim s kymkoliv jinym ale nevim jestli to tak citi i on. Problem je ze jsme nejspis oba zadani ale nemuzu na nej prestat myslet jsem do nej hrozne zakoukana a moc me pritahuje. Bohuzel se s nim pravidlene pracovne vidam takze nevim co mam delat nejde na nej nemyslet kdyz ho casto vidim

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x
Vas pritel je vul, co by Vas mel kopnout do zadele. Za a.
Za b. to kolega zrejme pozna, to zalezi na jeho vnimavosti. Nekteri burani nevnimaji.do te dob, nez do nich narazi.tank... ale pokud Vas pritel bude rozumny a vykasle se na takovou, co se zamilovava jinde, nebude vasi lasce nic branit a muzete na to jit primo. Pokud to s kolegou nevyjde, jiste se brzy zamilujete jinde. Pak je otazkou, jaka atmosfera bude v praci vladnout...

Jestli jste s přítelem od puberty, ani se nedivím, že chcete poznat "něco nového". Ale věřte - "co je v domě, není pro mě" není jen vtipná veršovánka.

amo

Jste ve veku vhodnem k materstvi, proc nemate s dlouholetym pritelem rodinu nebo neplanujete? Nemate oba pocit vyhoreni z jaloveho vztahu? Byla jste do nej vubec nekdy taky zamilovana? A co on, soucasny stav mu vyhovuje?

lilka
hodnocení

Jsem na tom stejně miluju někoho ale mám manžela a ditě a taky nevím co s tím. Myslím že to pozná.

martinaa*
Ale ale, tady si z nas nekdo utahuje nebo si prispevky jakoze od cizich omlouva vlastni rozhodnuti... ze, lilko/valeri?

hodnocení

1x

Vy si nejste jista, jestli jste zadaná? To je zajímavé. Předně byste si měla udělat jasno v tomto.

valeri
hodnocení

Ja ano. On nevim - predpokladam v jeho veku ze ano

No teda... Zadaná a myslí si na jiného. :)

valeri
hodnocení

Nj. Snazim si to zakazat ale nemuzu si pomoct. takhle jsem se behem zivota s pritelem zakoukala dvakrat a trvalo to dlouho ale to vyresilo odstehovani dotycneho a Jednou to byl kamarad pritele (mel pak smrtel. autonehodu) ja vim jsem hrozna a nevim jak to zmenit. Proste preruseni kontaktu coz v praci nejde a ted je to vubec nejsilnejsi :- mozna tim ze jsem s pritelem od 16 a jineho jsem nemela ale nevim kestli je to tim s pritelem jsem spokojena a vse je ok a je to tedy nefer

Chudák váš přítel. Nechtěla byste jej tedy poslat k vodě?

hodnocení

1x

Nabízí se mnoho variant. Je zadaný a pozná to, není zadaný a pozná to, není zadaný a nepozná to, není zadaný a pozná to, bude si s vámi jen pohrávat, budete ho vážně zajímat, pozná to a bude si z vás dělat legraci...záleží na jeho povaze a charakteru, protože každý člověk je jiný. :)

hodnocení

0x

Podle toho, jak moc a jakým způsobem na něj civíte... Pokud necivíte, nedorážíte, nekoketujete a hledíte si svého, tak nepozná. A co byste si vlastně přála? Aby poznal, nepoznal?

valeri
hodnocení

Urcite nedorazim jsem spise stydliva.

Vim ze se mu mozna libim na chodbe kdyz se potkame se po me nekolikrat otocil. To vim protoze jsem se ohlidla taky.

vernon
hodnocení

0x
Není o dost starší, mezi mnou a mou ženou je větší věkový rozdíl. A klape nám to :) A jsem zhruba ve stejném věku jako Tvůj kolega. Radím, dej mu to najevo, chlap to většinou nepozná. Pokud tedy není ženatý, zadaný být může ;-D
valeri
hodnocení

Ja se vekoveho rozdilu nebojim. I pritel je starsi o 8 let. Vzdycky se mi libily starsi muzi. Ne ti mladi hubeni hezounci ale normalni chlapi :)

valeri
hodnocení

Tak jinak ja to dat najevo aby to poznal? I kdyz nevim jestli to tak chci nebo spis chci ale vim ze to tak neni spravny :- spis bych chtela vedet jak to ma on

bumbac
Vem si na sebe něco červeného a uvidiš že zabere kolega.Jako hadr na bejka ☺

hodnocení

0x

Většinou nepozná. My chlapi jsme v tomhle úplně blbí. :-D*haha*

doplněno 10.06.17 22:44:

To si nedělejte iluze. Po čtyřicítce se začínáme dívat po šestnáctkách a třicítky jsou pro nás už staré (nejen vzhledem, ale především ztrátou roztomilé naivity). ;)

valeri
hodnocení

Hmhm zvlast ho asi nenapadne ze tak mlada holka (vypadam jeste mladsi) do nej muze byt zamilovana

Přemladá dámo, od tomka to byl vtip :)

vernon
Nevím jestli to byl od tomkk vtip, ale třeba já to tak mám. Nelíbí se mi ženy v mém věku, jsou staré...

Ani jedno nebyl vtip. Ženské jsou roztomilé, přizpůsobivé a otevřené tak do 18, pak velmi rychle nasbírají dlouhý seznam nepříliš reálných nároků, které mají na chlapa a nějak jim nedochází, že ony samy jsou s věkem méně a méně přizpůsobivé a nemají moc co nabídnout. No a pak až ke čtyřicítce, když jim začnou bušit biohodiny, začnou ty nároky snižovat, ale to už je obvykle pozdě.

Teď jste napsal přímo citát :) S tímto nelze, než souhlasit :) Mě se ovšem líbí ženské celkově všechny (myšleno v relativně rozumných mezích, že).

iz*
hodnocení

0x

Na to je jednoduchá odpověď, pokud stojíte o to, aby to poznal, nepozná to. A pokud nechcete, aby to poznal, pozná to. Ještě je tu jedna možnost → pozná to a využije toho. Kdyby to cítil stejně, už byste o tom věděla (vztah bych od toho nečekala).

jin*
hodnocení

0x

Já se musím smát,jak si někteří chlapi myslí,že jenom žena musí být mladá,krásná. A oni pánové ne? Když vidím takového už 35-cátníka,ten už je odulý,vodnatý,plešatý.Sedíte za ním v tramvaji,páchne potem,triko nevyprané,děs.Kdo se má na to dívat. Móda jim jic neříká,plivají,chrlají,smrkají na zem-blééééé.

jajaj
hodnocení

Presne tak maj zacinajici kolecko na hlave a vystrcene bricho. Oblecou si k pomackane tricko ze vcerejska maximalne k nemu rano cuchnou jestli nesmrdi atd. A koukaji po sestnactkach

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nepozná. I pokud by náhodou někoho hledal, tak se nebude poohlížet po ženské s dětmi. Ani těmi kraťasy ho nejspíš neohromíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]