Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavání pro dospělé

Od: babulka® odpovědí: 3 změna:

Prosím nevíte někdo kde je možné absolvovat kurz pro dospělé neplavce,v okolí Pardubic a Hradce?děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vykuk*
hodnocení

2x

Zdravím,

chvíli jsem hleda/...

Myslím si, že když jim zavoláte, tak se vám dostanou další užitečné informace. V Pardubkách určitě taky něco bude.

Kdybych já byl ve vaší situaci ( nevím ale váš věk), tak bych to zkusil u svých známých, jestli by si někdo se mnou nedal trochu práce a pomohl s tím učením, někde v bazáně nebo břehu písníku ( Opaťák by byl vhodný).

Ale přesně nevím, jaké to je učit neplavce. Já jsem jen poučoval přítelkyni, jak plavat, aby nebyla jen na jednom místě ( správné držení rukou a nohou a vzájemná souhra)

:)

petan*
hodnocení

0x

Plavat taky neumím a nevadí mi to držím se u břehu!

asd1
hodnocení

0x

Ptej se v bazénu přes plavecký oddíl nebo plavčíky. Mnohem lepší než kurz je lepší mít známého trenéra plavání, pak je přístup o něčem jiném.. Nebo triatlonisti, vodní záchranka atd. Za basu piv tě naučí mnohem víc než suchý kurz... na známé nespoléhej - chyby to chce vychytat hned na začátku a rovnou se naučit správně. Profík to vidí okamžitě, laik ne, pak je těžké zbavit se toho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]