Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte muže, který dostal dobrou funkci

Od: nikc® odpovědí: 9 změna:

Nebo byl povýšen "přes postel"? Říká se to o ženách. Je to možný i u mužů? Znáte někoho takového? Je jich víc nebo míň než žen nebo nastejno? Co myslíte? Přeju hezký den a děkuju za názory.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jááá jednoho znám, můj muž dostal důležitou funci, je z něho "manžel", podotýkám, že si to zasloužil :-D

09.06.17 17:53
hodnocení

*smich*

hodnocení

2x

Jakože nějaký chlap dostal funkci, protože se vyspal s vysoce postavenou ženou nebo s mužem? Kapku jako prostituce? To snad ani nejde. Ale to přece nemusí být jen o sexu. Stačí, aby jemu někdo dlužil službu. Takové "já na bráchu, brácha ně mě" A to funguje spolehlivě. Pánský klub funguje. *hej* Nejspíše to tak bude u všech. Každý byl na začátku "Budulínkem". Tedy tím kdo správně odhadl správnou lišku a svezl se, nechal se odvézt.

hodnocení

1x

Neznám. Jak tu bylo napsáno, u chlapů to je spíš já na bráchu, brácha na mě. Přidám příhodu - nedaleko od nás je řeka a tam bylo plno starých stromů a povodí to potřebovalo vykácet. Ředitel byl tenkrát dobrý kamarád jednoho zemědělce od nás, tak dostal zakázku on. A ten dotyčný na tom fakt vydělal - dostal zaplaceno za to, že to pokácel, pak to dřevo doma spálil a ještě mu ty stromy přestaly stínit na jeho pole u řeky.

Určitě existují. Jen jich bude méně ve stejném poměru, jako je poměr mužů a žen na vedoucích (povyšovacích) pozicích. Ale budou přibývat tak, jak přibývají šéfky a za vztah se zajíčkem už se na dámu neukazuje prstem.

hodnocení

1x

Případů existuje jistě také mnoho, ale zatím ne tolik, jako žen "přes postel". Jak píší nade mnou, není ještě tolik žen ve vedoucích funkcích, ale jsou již majitelky úspěšných firem, které mají rády mladé maso...

athenaise*
hodnocení

1x

Znám případ, kdy jeden muž odešel z jednooho zaměstnání pač kradl a pak se dostal do druhého zaměstnání a tam si napřed udělal kamarády (styl ...dělám prase, přijď) a pak najednou "zloděj" byl v novém zaměstnání povýšen. Chlapi to prostě dělají jinak...ale není to taky děv...a? *smich*

hodnocení

0x

Ministerstvo dopravy a České dráhy tím byly pověstné .. bývalo to tam jaksi zateplené.

iz*
hodnocení

0x

Nevím, jestli takového znám. Znám jednoho, u kterého to tehdy tak vypadalo. Jenže časem se ti dva vzali a vypadá to na funkční manželství, přestože on je o něco mladší než ona...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]