Nejste přihlášen/a.
Nebo byl povýšen "přes postel"? Říká se to o ženách. Je to možný i u mužů? Znáte někoho takového? Je jich víc nebo míň než žen nebo nastejno? Co myslíte? Přeju hezký den a děkuju za názory.
Jááá jednoho znám, můj muž dostal důležitou funci, je z něho "manžel", podotýkám, že si to zasloužil
Jakože nějaký chlap dostal funkci, protože se vyspal s vysoce postavenou ženou nebo s mužem? Kapku jako prostituce? To snad ani nejde. Ale to přece nemusí být jen o sexu. Stačí, aby jemu někdo dlužil službu. Takové "já na bráchu, brácha ně mě" A to funguje spolehlivě. Pánský klub funguje. Nejspíše to tak bude u všech. Každý byl na začátku "Budulínkem". Tedy tím kdo správně odhadl správnou lišku a svezl se, nechal se odvézt.
Neznám. Jak tu bylo napsáno, u chlapů to je spíš já na bráchu, brácha na mě. Přidám příhodu - nedaleko od nás je řeka a tam bylo plno starých stromů a povodí to potřebovalo vykácet. Ředitel byl tenkrát dobrý kamarád jednoho zemědělce od nás, tak dostal zakázku on. A ten dotyčný na tom fakt vydělal - dostal zaplaceno za to, že to pokácel, pak to dřevo doma spálil a ještě mu ty stromy přestaly stínit na jeho pole u řeky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.