Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, zda existuje nějaký server, kde by se diskutovalo a radilo o video-nahrávkách? ( kdo má jaké nahrávky na VHS kazetách a DVD discích)? Sháním jestli někdo má nahraný jeden starý hudební pořad z TV.
Dobrý den, snad bude lepší, když uvedete název pořadu a zda ho měla vysílat česká TV stanice nebo zahraniční, než se zde ptát opakovaně. YouTube jste již prohledal?. Zdravím!
Bohužel. Jediné, co o pořadu vím je to, že ho uváděl Martin Hrdinka v roce 1990.
Tak to Vás vyvedu z omylu, MARTIN HRDINKA uváděl pořad HITPARÁDA ( 20 místní žebříček českých písní ) v letech 1990 - 1995. - - ale můj zmiňovaný SUPERSET byl vlastně když to tak řeknu v uvozovkách "KOLEGA" pořadu HITPARADA. A Superset se vysílal letech 1993 - 1994. - Oba pořady se mě velice líbily, ale já sháním jak již píšu viz: víše jestli někdo nemá třeba i na VHS alespoň 1 celý nahraný díl toho SUpersetu ( zahraniční 20-cítka)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.