Nejste přihlášen/a.
Zemřel nám v práci kolega. Ráda bych znala váš názor, jestli je vhodné,aby na pohřeb šla i kolegyně,která s ním jeden čas měla poměr. S kolegyní se na pracovišti spolu dost bavíme.. Já si myslím,že její účast na pohřbu není moc vhodná s ohledem na jeho manželku a rodinu. Zemřelý kolega byl jinak dobrý člověk,kamarád až na tuto známost. Nevím,jestli to mám té kolegyni nějak naznačit,že by tam spíše neměla chodit.Jestli by to nebyl takový výsměch jeho manželce, i když ona o této ženě-jeho kolegyni asi ani nic netuší.
Vdova o milence svého muže neví. Tak proč by se tato nemohla jít rozloučit, když to byl navíc kolega s práce? K ostudě tam jistě nedojde.
S kolegyní se o tom na pracovišti dost bavíme! Děvče, co je Vám po tom? Co je po tom kolegyni? Vy dvě jste jim asi nesvítily, když skotačili. V práci máte pracovat a ne shánět spolu s kolegyní drby. Nic vám po tom není, ani jedné, tak proč to řešíte? Máte málo svých starostí a svých povinností?
Ať ta paní jde na poslední rozloučení, nebo ne, Vám a druhé drbně to může být jedno. Za sebe - já bych se rozloučit šla. Ať si jezinky šuškají, co chtějí. Jaga.
Nejlepší by bylo, kdybyste Vy a Vaše kolegyně zůstaly v době obřadu v práci. Abyste tam neudělaly nějakou ostudu, něco, jak sama píšete "nenaznačovaly", to by se při posledním rozloučení opravdu nehodilo.
Špatně jste si to přečetla.Ta kolegyně, se kterou se bavím je ta ona paní,která chce jít na pohřeb. S nikým jiným nic neprobírám.V podniku si o ní ostatní lidé povídají,já nikoli. Nejsem žádná drbna. Ta paní je moje kamarádka.Chtěla jsem jí pouze upozornit,jako kamarádka,co se povídá.Jinak je to její věc,jestli půjde nebo nepůjde. Zase jste si z toho udělala příběh po svém.
Zdravím. Nevíte, jak to měl kolega doma, proč si s kolegyní začal, vlastně nevíte nic. On i navenek sebespokojenější a sebeúžasnější pár může být dokonalá přetvářka pro okolí, jak jsem se několikrát přesvědčila.
Můžete kolegyni naznačit, co libo. Zda ale na pohřeb půjde, je čistě na ní - do toho Vy ani nikdo jiný nemáte co kecat. I když se vám to 100x nelíbí.
Zdravím. Já tedy nevidím na této situaci nic ke složitému řešení. Pokud to bude pohřeb veřejný, počítá se s tím, že může přijít kdokoliv a kdokoliv položit květinový dar. (Asi by ona kolegyně neměla donést věnec s nápisem: Klidný spánek ti přeje milenka Marie). Každý, kdo patří mezi "kohokoliv", by měl po celou dobu obřadu zůstat v houfu "veřejnosti" a neměl by se cpát do prvních řad mezi rodinu zemřelého. Kdo se z veřejnosti zná osobně s někým z pozůstalých, může mu, podle situace, jít kondolovat. Pokud obřad bude neveřejný, jen pro rodinu či zvané, je to jasné úplně. Ida
Zalezi jen na kolegini samotne, jake vzpominky na sveho milence ma a pokud jsou prijemne a nema mu co vycitat, neni duvod se distancovat, nevhodne by spis bylo se nezucastnit, kdyz se tam ostatni prijdou rozloucit. Na pohreb meho tchána se sešly v slzach vsechny jeho jedubaby a na pohrebni hostine se svorne zkarovaly pod obraz. Vsechny ho milovaly a vsem neco odkazal, budeme s laskou vzpominat na jeho laskavost a stedrost.
Moje tchyně měla kdysi dlouholetý poměr s kolegou z práce, podle toho, co vím, tak to věděli všichni, manželka dotyčného taky a dělala jakože nic, protože měli nějak nemocného syna a jinak se o ně ten pán pěkně staral. Když dotyčný umřel, tak tchyně - ačkoliv je to baba, která se nacpe všude, tak na pohřeb nešla, aby si na ni prstem neukazovali, jak řekla. Ona je celkem nána, takže mluví takhle na rovinu, dodnes vykládá zážitky, když jela do lázní a on tam za ní...No, já nevím, jak bych tohle jako manželka snášela, radši ať je ta kolegyně doma.
Přátele a kamarády máme mj. proto, abychom jim poradili nebo pomohli, pokud o radu nebo pomoc stojí (a naopak). Nemáme právo je soudit, hodnotit jejich vztah/y ani záměr/y.
Nikdy bychom nikomu neměli "naznačovat" nebo radit v případě, že o radu či pomoc nejsme žádáni. Vaše kamarádka chce jít na pohřeb. Jste-li opravdu její kamarádka, podpoříte ji bez ohledu na to, co si o tom myslíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.