Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s antidepresivy Cipralex a Itakem?
Příjde mi, že Itakem nepůsobí a je to jen nějaké placebo...
S Cipralexem asi někdo budete mít zkušenosti, protože je to nejčastěji předepisováno, ale co ten Itakem?
Měli jste ho někdo? Jak na vás působil?
Začínám mít obavy, že jsem dostal něco ( Itakem ), co na mě prakticky nepůsobí?
Jaké máte zkušenosti vy?
3x
Nástup účinku antidepresiv je postupný, plného účinku se dosáhne až po několika týdnech užívání (tuto informaci byste měl najít i v příbalovém letáku, který je přiložen k léku).
Pochybnosti ohledně účinku léku je nutné řešit s lékařem, který lék předepsal. Někdy může trvat nějakou dobu, než ve spolupráci se svým lékařem najdete lék, který Vám pomůže.
Pokud byste měl pochybnosti o postupu svého lékaře, můžete si prostřednictvím své zdravotní pojišťovny vyžádat bezplatnou konzultaci u dalšího lékaře (nechat si doporučit jiného lékaře).
Případně můžete konzultovat s lékárníkem, ovšem ten nezná Váš celkový zdravotní stav. Proto bych dala přednost dalšímu lékaři.
Varuji před hledáním informací v internetu i před zkušenostmi cizích lidí. Každý z nás je jiný, co pomohlo cizím, nemusí pomoci Vám. Pozor! Cizí zkušenost může jinému člověku i uškodit. Opatrný buďte hlavně u těch, kdo jsou ochotni či schopni "ordinovat přes internet", aniž by Vás znali. (Bohužel i tady máme jednu takovou "expertku".)
3x
Jedine, v čem může byt rozdíl, jsou pomocné látky, které pomáhají ve vstrebavani léků.
To si můžete sám porovnat podle příbalového letáku. Další rozdíl může byt v doplatku za léky.
Řekněte svému lékaři, ať vám napíše ten, co vam více vyhovoval a byl jste spokojeny.
Jemne rozdily skrze ruzne pomocne látky muzou byt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.