Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s antidepresivy Cipralex a Itakem?
Příjde mi, že Itakem nepůsobí a je to jen nějaké placebo...
S Cipralexem asi někdo budete mít zkušenosti, protože je to nejčastěji předepisováno, ale co ten Itakem?
Měli jste ho někdo? Jak na vás působil?
Začínám mít obavy, že jsem dostal něco ( Itakem ), co na mě prakticky nepůsobí?
Jaké máte zkušenosti vy?
Nástup účinku antidepresiv je postupný, plného účinku se dosáhne až po několika týdnech užívání (tuto informaci byste měl najít i v příbalovém letáku, který je přiložen k léku).
Pochybnosti ohledně účinku léku je nutné řešit s lékařem, který lék předepsal. Někdy může trvat nějakou dobu, než ve spolupráci se svým lékařem najdete lék, který Vám pomůže.
Pokud byste měl pochybnosti o postupu svého lékaře, můžete si prostřednictvím své zdravotní pojišťovny vyžádat bezplatnou konzultaci u dalšího lékaře (nechat si doporučit jiného lékaře).
Případně můžete konzultovat s lékárníkem, ovšem ten nezná Váš celkový zdravotní stav. Proto bych dala přednost dalšímu lékaři.
Varuji před hledáním informací v internetu i před zkušenostmi cizích lidí. Každý z nás je jiný, co pomohlo cizím, nemusí pomoci Vám. Pozor! Cizí zkušenost může jinému člověku i uškodit. Opatrný buďte hlavně u těch, kdo jsou ochotni či schopni "ordinovat přes internet", aniž by Vás znali. (Bohužel i tady máme jednu takovou "expertku".)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.