Ahoj vsichni,chtěla bych se zeptat vyplnuji dotazník na brigádu,ptají se na zdravotní stav.upřímně nevím co tam mám napsat(jak se to pise-dobrý?fyzická zdatnost, s omezením?..) sem sportovkyne,urpimne si myslím ze zdatnější než někteří chlapci,těžká fyzická práce není problém..mám to tam nějak ,,vypichnout" nebo co tam mám napsat? díky moc všem
Napište dobrý, jestli chcete, doplňte bez zdravotního omezení. A nic nevypichujte, za prvé se na práci ohledně fyzické námahy nejen u žen vztahují zákony a za druhé nebudete přeci pracovat za stejné peníze víc, s větší námahou než jiní nebo za někoho jiného, ne?
Napište jenom "dobrý". V této otázce jde hlavně o to, jestli uchazeč nemá změněnou (sníženou) pracovní schopnost. Napíšete-li dobrý, bude to znamenat, že nemáte žádná zdravotní omezení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.