Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platy se zvyšují, jen ta kvalita se nezvyšuje

Od: h4ever® odpovědí: 1 změna:

Nedávno jsem v televizních novinách slyšel takový bláhový názor: "Platy se zvyšují, jenom tak kvalita práce se nezvyšuje." Rád bych kontroval a vyřídil svůj názor podnikatelům. Ceny zboží a služeb rostou, jenom ta kvalita se nezvyšuje. A to není chyba zaměstanců, na tu to nesvádějte. Stačí se podívat na ceny základních surovinách jako jsou cukr, sůl a základní potraviny jako je obyčené pečivo, chleba, rohlíky apod. Největší blafy se podle mě vyrábějí z masa, kde se maso nahrazuje barvivy, zahušťovadly a ochucovadly jenom aby to vypadalo jako maso.

Zvyšování platů je reakce na zvyšování cen u podnikatelů, ne naopak. Ale jsem vděčný že tu existuje tahle regulace státem, protože kdyby to bylo jen na podnikatelích, tak bychom ještě dnes dřely za minimální mzdu 7000 Kč.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podnikatelé se Vašeho vzkazu jistě zaleknou a odboráři už jsou zase aktivní, vydírají, vyhrožují stávkou a pospíchají, protože státní rozpočet se bude schvalovat již brzo a volby jsou také blízko. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]