Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci podnikat v hracim prumyslu a zavest automaty co mam ude

Od: xare odpovědí: 4 změna:
chci podnikat a zavest hraci automaty pivo kulecnik kolik budu mit vydaje

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zaspal jste dobu o cca 20 let.
Jsou na území Vaší obce nebo města hrací automaty povoleny? Odpověď získáte na Obecním úřadě.
Dále Vás čeká koupě nebo nájem prostor,jejich uprava,koupě stolů,židlí,případně slunečníků,koupě kulečníků a příslušenství,nákup piva a dalsiho občerstvení...
K tomu vyřizování všemožných povolení,živnosti,hygieny... Pokud nejste vyučen v oboru,zřejmě budete potřebovat osobu která se za kvalitu Vašeho podnikání zaručí.
Určitě jsem na dalších xxx věcí zapomněl.
Může Vás to stát 200 tisíc ale třeba i 2 mega
Dle mého názoru jste tak trosku sebevrah:-D
Přesto hodně zdaru.

Toto je pěkná odpověď, já bych ještě doporučila, abyste přestal vymýšlet, jak přijít hloupým způsobem k penězům a jít normálně pracovat.

lik1
hodnocení

0x

K čemu hrací automaty. Já bych si např. ráda došla pro dobrý,chutný,křupavý,vypečený chléb. Takový,co kdysi prý býval. Soukromé pekárny,zručné pekaře komunistická éra zlikvidovala, taktéž i další řemesal,kerá se dědila z generace na generaci.

Dnes si koupím chleba a druhý den se drolí jako piliny a je nepoživatně nechutný. Nikdo to už neumí.

Dojděte za vaším prapradědou a zeptejte se,jak se peče dobrý chléb a založe si pekárnu. Jestli už nemáte prapradědu,tak to radši nedělejte nic.

.

mot
hodnocení

0x
tipuju tak pul milionu mesicne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]