Nejste přihlášen/a.
Chceme uspořádat firemní večírek (cca 30 lidí) - jídlo, pití, stany máme zajištěné a teď řešíme muziku ... nechceme profi DJ.
Tedy chceme si to udělat sami.
Lze někde najít jaká hudba je nejoblibenější a nejhranější na večírkach a popř. diskotékách.
Stačí mi najít kvalitní muziku, která bude lidi bavit na cca 10 hodin
Děkuji za pomoc.
Tak hubu bych zastoupl i sám. Nejlíp se poptat mezi účastníky, kdo má nejvhodnější ozvučovací techniku a kdo chce, ať si donese svou flešku či CD. Stejně budete nakonec jen zpívat, takže by to chtělo nejlíp živého hudebníka.
A hlavně nezapomeňte informovat OSA.Může se stát,že po kontrole repertoáru přijde účet na desetitisíce.
JABRAKA
Co se týče repertoáru, tak asi nejvíc záleží na věku účastníků. Od něho se asi nejvíc odvíjí žánr hudby.
A tak jen moje malá poznámka. Už roky na firemní večírek nechodím, protože na něm hraje hudba nahlas jak při diskotéce. A sedět u stolu a usmívat se na lidi u stolu, se kterými si kvůli hlasité hudbě nemůžu popovídat, protože ji nepřekřičím, mě nebaví. Ale je to asi věkem. Ti mladší chodí pravidelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.