Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, zda je nová stránka internetového bankovnictví na servis 24 u české spořitelny. Dosud jsem vídával jinou, tak abych se nepřihlašoval na nějakou podvodnou. Děkuji
Nechci Vás nijak děsit, ale já jí mám pořád stejnou. Zavolejte na informační linku, tam Vám to řeknou přesně.
bmbx - No jo, teď jsem si uvědomil, že já spouštím přes zástupce rovnou tu přihlašovací stránku (kde se zadává číslo a heslo), takže úvodní stránku vlastně přeskakuju a vúbec jí nevidím.
magdon:
tak neděs, stejná není a pokud máš stejnou, tak bys měl být vyděšen ty, nejspíš se od 1. října přihlašuješ na nějakou falešnou, co vypadá jako ta stará
Tak je trochu jiná úvodní stránka. Myslím tím to, než kliknete na "interbanking". Tak tahle stránka je opravdu trochu jiná, ale pak už je všechno stejné. Vyplňovací políčko, kam píšete své identifikační číslo a heslo je nezměněná. Schválně jsem se šla před chvílí podívat. A je pravda, že jsem se na svůj účet dívala naposledy ještě v září. Takže to bude změněné od 1 října.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.