Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavouk Pokoutnik v posteli

Od: misa35 odpovědí: 18 změna:

Ahoj jmenuji se Michal 28. Už od malička mam strach z pavouku ! A ano v mých 28ti letech se to stalo.

Bylo útery asi 15:30 lezím na posteli ruku mam pod polstarem a citím svedení ale nereaguji... az pak uz to bylo opravdu realisticke podivam se pod polstar a ___ obrovsky pokoutnik domaci ____ vyletel jsem z postele jak pes myslel jsem ze uz mam infarkt...pavouk zacal utikat ...zastavil sena bilem prosteradlem . krasny kontrast cerny pokoutnik a bile prosteradlo... ..utek a ja tam spím dal jako nic ... auuuu ..boze proc..

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x

No prosím! Spousta lidí hledá adrenalin všude po světě a někdo ani nemusí vylézt z postele *smich* Gratuluji ;) Mona

misa35
hodnocení

Hezka odpoved dekuji ale ...:( mam strach

iz*

Od kdy psi létají? A lidé?

misa35
hodnocení

hmyz ..:( boze jak mam jit zas spat...

72mona3*
hodnocení

2x

Arachnofobie je peklo. Můžete mozku přikazovat, že je to jen malý pavouček, ale on si stále povede svou: "pozor, nebezpečí!" Jsou různé stupně. Nejhorší je, když po zahlédnutí pavouka ztuhnete, začnete se potit, třást... Takže varianta, když vás zašimrá jedna z osmi nožiček, a vy můžete vyskočit a dostat se z dosahu, to ještě jde. Ovšem pokud se vám to stane v autě, jako zrovna včera mojí sestře...nic moc, to vám povím. M.

doplněno 01.06.17 23:13:

@sepi - *palec*

Přesně tak to dělá sestra. Před pár lety opravdu ztuhla, jen se třásla... A teď? Byla jsem na ni hrdá, že dokázala s autem v klidu zastavit, zatímco se jí jedna potvora slaňovala ze zpětného zrcátka. K tomu je třeba opravdu pevnou vůli *uspech*

misa35
hodnocení

Presne mozku muzete namlouvat co chcete ale ..do me se dal takovy adrenalin rikam myslel jsem ze uz je po me.*plac*

V posteli pane boze ted jsi vemte kdyby bylo noc a ja nic nevidel... na to nechci ani myslet...

misa35
hodnocení

Pojd mi zas do postele *bum**plac**palec*

Pavouk Pokoutnik v posteli

No jo..)) pokoutník )) už ho poznám )) a vo tom to je *smich*

hodnocení

2x

Noo)) zkrátím to)) byla jsem na tom stejně)) a pak jsme koupili barák)) všem je jasné, co se tam vyskytuje)) navíc minulým majitelům nevadili)) máme všude sítě, udržuji pořádek, ale i tak se v baráku občas něco vyskytne)) abych to zvládala, začala jsem jsem se s nimi seznamovat, jiná šance není. Dnes jsem schopná nepanikařit, neječet a dýchat)) ano, stále mi v baráku hodně vadí, ale před vnoučaty si hysterické jednání nemůžu dovolit)) no a třeba tak za 5 let... kdoví?)) Dřív jsem se na ně nemohla podívat ani na obrázku, dneska už pročítám diskuze,, poznáte pavouka?" Já se tomu postavila a jsem ženská)) co ty?))

vernon
hodnocení

0x
A co ten pavouk? Taky to pro něj byl takový šok?
misa35
hodnocení

To uz mi dej pokoj jako ...Jsem kluk ale byl hodne silny a velky ..ten hnusak.. to uz bylo moc *plac*

Jinak bych to neresil.. boze

hodnocení

0x

Ukázková arachnofobie.Zbavit se této fobie by vám možná pomohli zde: hobby.idnes.cz/...

misa35
hodnocení

Dekuji, ale ja se nemuzu podivat ani na obrazek pavouka ... hadi me nevadi vunec... ale co ma vic jak dve nohy ..tak umiram ... (hmyz) atd .. jsem zoufaly...*plac*

doplněno 01.06.17 22:31:

Hlavne v primo v posteli misto kde se citite bezpecne... *plac*

ria*
hodnocení

0x

Zajímalo by mě kdy a proč se ten strach z pavouků objeví.. dnes jsem nechápavě koukala na dvouletou neteř, jak si nohatýho pokoutníka nechá lézt po ruce a chychotá se jak to šimrá.. já se přiznám, že jsem se jí pak trošku štitla, při představě, že po ní lezl brr *smich*

U mě se objevil v dětství, převzala jsem chování od své matky )) proto před vnoučaty dělám hrdinu, i když jsou mi stále nepříjemní.Nechci, aby jančili jako já ))

misa35
hodnocení

Ja jsem taky videl kotatko jak si hraje se sklikpanem *modla*

majsterjoe*
Nebo si sklipkan hraje s kotatkem?

hodnocení

0x

Kdybys vedel, kolik uz si jich ve spanku snedl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]