Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju pomoct s holkama

Od: keltas* odpovědí: 15 změna:

Zdravím, je mi 17 let, nikdy jsem se nelíbal, holku jsem obejmul jen jednou za život a měl jsem jednu holku která se se mnou po par dnech ale rozešla že sem byl prý moc hodný.. , nepiju, nekouřím a snažím se být na holky milej jak jen to jde ale prostě když potkam nějakou krásnou holku tak ji nedokážu ani pozdravit protože vím že kdybych ji pozdravil tak pak nevim jak rozvést konverzaci... a navíc se stydím.. pak mě to uplně rozeřírá zevnitř to jak sem neschopnej .. neexistuje nejaka metoda abych proste uz se nezamiloval nebo tak? já se vždy dřív zamiluju a pak začnu balit ale jak jsem levej v realu tak se snažím jen přes fb.. nepříjde mě že bych vypadal hnusně nebo tak ale prostě ty krásný holky říkaj že jo a ty normální jen řeknou že nejsem jejich typ... poradí mě někdo jak se začít bavit s holkou a o čem? mě to snad zachvíli dovede k sebevraždě když vidim jak si dnešní 12-13ti letý děti šu*** a já 17ti letej jsem se ani nelíbal a nedokázal jsi najít holku .. bohužel bych chtěl nějakou co je hodná nekouří nechlastá a není nějak obezní ale takový už asi dnes ani nejsou takže ještě to asi tak do 20 let zkusim a pak se pujdu asi zabít protože ztracený nejlepší léta života bez polibku, objetí, a prostě někoho kdo by mě opětoval moji lásku jsou k ničemu ..

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

americanbeauty
hodnocení

6x

Moc to řešíš, tak se s nima nebav jako s potenciálníma partnerkama, ale jako s kámoškama nebo sousedkou. A nevěř všemu, čím se kdo kde chlubí. Minimálně polovina z nich kecá, aby udělali dojem a vypadali jako machři. Část tvých spolužáků se nejspíš líbala v opilosti s plyšákem a další část na disco s opilou kámoškou, co se 5 minut předtím pozvracela, takže není co závidět, akorát že z toho při vyprávění tu pobli*ou holku nebo plyšáka vynechají a dosadí nejhezčí holku z města :D A frázi "seš moc hodnej" ignoruj, to říkají holky jen tak, když je nenapadá žádná konkrétní nebo lepší výmluva. To, že nejsi nečí typ je normání, tobě se přece taky nelíbí každá holka a s tím se nedá nic dělat. Holky co nekouří a nechlastají zkus hledat ve sportu, páč kuřácký plíce toho moc neudýchají :) a taky v knihovnách, v knihovnách se vyhulovat nesmí :D takže tam by se mohly trochu odfiltrovat. I když to chlastání a kouření je in, takže taky je možnost koukat po starších holkách, který z těch volovin už vyrostly a nebo najít si vyjímku. A v neposlední řadě, to že má někdo holku/kluka neznamená, že je lepší/šťastnější než někdo bez holky/kluka. Spousta děcek, dospívajících i dospělých neví o čem vztah je a mají vztah s někým koho nemají rádi a nic se jim na protějšku nelíbí a nebo právě jen kvůli vzhledu, neboť to jsou zoufalci co si myslejí, že musí mít vztah, jinak by si o nich okolí myslelo, že jsou divný. Tak se měj :)

sasanka*
hodnocení

4x

Zkus zapracovat na svém sebevědomí. Když si budeš vědom svých silných stránek, a sem rozhodně počítám i to, že chceš být k dívkám milý, zřejmě ani sám nekouříš, nechlastáš a nejsi obézní (když nechceš takový protějšek). Ono je to sebevědomí pak z člověka cítit a začneš být zajímavý i pro opačné pohlaví. Jsem sice žena, ale ony to mají holky podobně, dokud se úzkostlivě rozhlížejí a strachují, aby jim neujel vlak, o kloudného kluka nezavadí. V lepším případě jsou samy a smutné, v horším je využije a odkopne nějaký namachrovaný blbec, co umí mít rád jen sám sebe.

Takže moje rada zní - nauč se vážit sám sebe, ostatní přijde samo. Nic ti neutíká, všechno v životě stihneš bez ohledu na to, jstli začneš ve 12 nebo v 25. :)

danker*
hodnocení

3x

Chlapče, chlapče. Toto není dobré. Závidíš dvanáctiletým dětem, které už zažily sex? Mě letos bude dvacet tři a ještě jsem sex neměl a to se mám kvůli toho zabít? A víš co? Mám to úplně u prdele. Vyžeň z hlavy takové nesmysly! Taky jsem byl na tom podobně jako ty, furt jsem to řešil a byl celý nešťastný, ale už jsem z toho nejspíš vyrostl. Každopádně si zapamatuj - mlčeti zlato, mluviti stříbro. Takže nemusíš moc mluvit, stačí když něco málo řekneš a pak jen budeš odpovídat na to, co ti řekne ona. Nejdřív s ní choď ven ještě s nějakou partou - jestli to jde a její kamarádky se třeba znají s tvými kamarády. Prostě ať je vás více lidí, tak aspoň nebudeš muset tolik mluvit a během mlčení si za pochodu můžeš přemýšlet co říkat a chvilkama se můžeš bavit i se svýma kámošema a odpočinout si od ní. Avšak jestli se jí líbíš, tak pak bude nervozní když se s ní nebudeš bavit a budeš jí mít na lopatě... jen prostě budeš chodit mezi ní a svými kamarády, nebo se budete bavit všichni spolu. Ovšem když ti dělá takový problém mluvit, tak prostě sedni doma k papíru a napiš si pár konverzačních témat (snaž se hlavně nějaké zábavné). Musíš prostě umět zavalit - pobav ji, něco zkrátka udělej. Jinak jestli nejsi tak dobrý komunikační typ, tak by se pro tebe spíš hodila nějaká ukecaná. To poznáš, to příjde, uvidíš - budeš si s ní rozumět. Já jsem taky strašně tichý člověk, co vypustí jedno slova za pět let, ale když jsem si našel mojí teď už bývalou holku, tak to bylo něco - pořád bylo o čem se bavit. Bylo to opravdu neuvěřitelné a mě rozkecat, to je snad nemožné, ovšem i takové holky jsou, neboj. Jinak bych ti dále poradil, abys nedával holce najevo okamžitě, co jí poznáš, že se ti líbí.

Zvládneš to, jen si musíš věřit. Každopádně, já už bych se na to nejradši vysral chlapče. Nemáš to přece jenom plýtvání sil? Tak jí strčíš jazyk do pusy, potom s ní budeš mít sex - a co jako? Vždyť je to pořád dokola. Zkus něco dělat. Sportuj, studuj, nebo nevím co ještě všechno. Něco dokaž na tomhle světě. To je důvod proč tady na planetě jsme. Představ si, že už miliardy lidí si našlo ženu/muže a mají třeba děti. To je ohrané. Chceš mít snad takový život, který už zažili prakticky všichni? Já teda ne... já chci něco v životě dokázat, i kdybych měl být nadosmrti panic. Makej na sobě, pracuj na svých snech, to je to důležité. Ženy tu jsou od toho, abychom se mohli rozmnožovat, ne abychom se kvůli nim zabíjeli...

A ja si stale myslel ze smysl zivota zvirat je udrzeni rodu.
Aha clovek uz nepatri mezi zvirata, tak radsi budem trhat rekordy misto rozmnozovani.

pb®
hodnocení

0x

No a co, já jsem se v 17ti taky nelíbala, to přišlo poprvé v 18ti (v opilosti) a pořádný vztah ještě později. A nyní jsem v partnerské vztahu 13let a mám s partnerem dva krásné a zdravé syny. A to jsem si taky říkala, že zůstanu na ocet. Takže v 17ti ani ve 20ti a dokonce ani v 25ti není vše ztraceno.

keltas*
No prave ze mě prijde ze na me v dnešní době budou všichni koukat jak na nějakýho blázna :(
iz*

Měl byste si rozmyslet, oč Vám vlastně jde: O dívku a vztah (potom hledejte v oblasti svých zájmů a koníčků) nebo o to, "jak na Vás budou v dnešní době všichni koukat"...

Jde o Váš život, neměl byste tolik dát na názory jiných.

zelenydabel*
hodnocení

0x

Tak v prvé řadě, jdi do sebe. Ony ty hodné holky, co nechlastají, nekouří stále jsou... ale na ně musíš být vyzrálý. Ony totiž řeší stejný problém. Kam se poděli všichni správní kluci/chlapi?

Nemysli jsi, že jsi jediný člověk na zemi, který má, měl stejný problém.

Ale je to úplně jednoduché. Dělej co tě baví, za chvíli budeš mít 18, tak cestuj, foť a dělej různé fotopříběhy ze svých cest. Začít už můžeš klidně dnes...procházka a nafocení nějakých zajímavých momentek. Zveřejníš na facebooku, a třeba ti dá nějaká holčina "lajk". A pokračuj dále... Nebo se potápěj, cokoliv a buď v pohodě.

keltas*

no právě že chodim po přírodě a fotím všuude možně protože mě to baví holky mě na ty fotky hazej "lajky" ale nic vic njen když tak řeknou že krásně fotim nebo tak :D

zelenydabel*

tak rozvíjej konverzaci. Pokud ti nějaká napíše, že by chtěla fotit jako ty, tak ji řekni, tak klidně můžem zajet spolu a naučím tě fotit.

A stačí když ji budeš říkat, co má mačkat, jak se má postavit aby zachytila tu fotku, jako jsi to udělal ty. Popřípadě, západ slunce a zářící hvězda ze slunce...to většina žen miluje...plus nějakou pěknou krajinu k tomu a máš to. Hotová romarťárna... Pofotíte, pak hodíte fotky na facebook...ona lajkne, řekne, že jseš fajn učitel, ty řekneš není problém, rád zasvětíš do fotografování...

Na focení se jde velice dobře seznámit...popřípadě ukázat, že ti nejde o vztah a že ji chceš naučit fotit. A třeba ti příště napíše, nezajedem fotnout,...nebo ji pozveš ty po nějaké době, že jedeš na vodopády...pokud by chtěla. Jdou dělat pěkné fotky v potocích a na menších řekách...s duhou...

Začneš ji zasvěcovat do tajů míst, že stačí zajet na kopec a máš krásnou fotku, nebo do nedalekého potoka...a máš fotku jako cumel... mezi tím zjistíš, že se úplně normálně bavíš. Nebo můžete dělat portrétovky, kdy budete chytat měsíc, zapadající slunce... nebo budete dělat blbosti. Nejdříve ty...a potom ona.

Bude fajn atmosféra a máš to...

zelenydabel*
hodnocení

0x

úplně jednoduše pokud se chceš naučit mluvit s ženami, tak jdi a udělej jednoduchou věc. Zajeď si do města xy a tam si vytyč cíl. připrav si nějakou cestu a pak normálně jdi pěšky, mhd, cokoliv...a třeba až uvidíš dvě holky, nebo samotnou jak si čte, tak řekni: "ahoj, prosímtě jdu správnou cestou na ulici xy nebo do obchodu xy?" A nemusíš se bát, ženy rády pomohou. Klidně si vybírej i ty nejkrásnější ženy. Opravdu jdi tak že to bude přirozené: "prosímtě, nevíš kudy na autobusové nádraží"

Proč?

1. Když budeš v klidu, ženy uvidí, že jsi je nepřišel otravovat stupidními návrhy a frázemi...

2. jsou klidné nakolik jsi klidný ty. Nezapomeň že každý člověk vyzařuje pocity

3. nesnaž se je sbalit. Prostě se zeptej, poděkuj a jdi... žen je na světě více než mužů. Je to statisticky dokázáno.

zelenydabel*

a hlavně sleduj, jak třeba skupina holek reaguje. Jak se dvě snaží pomáhat a třetí si tě ohlíží. Ale buď klidný...

basicallymarek
hodnocení

0x

heleď co mě fakt pomohlo je mrknout na jeden film: csfd.cz/... kde přesně máš krok po kroku co dělat, co říkat.. podle mě fakt skvělej film :) no schválně zkus, nic za to nedáš.. minimálně se podíváš na dobrej film :)) když už nic jiného

A co třeba tohle? :)

jaksbalit.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Ve tvém věku tebou cloumají hormony. Ale holkama v tvém věku moc ne. Takže na sex vrstevnici seženeš těžko, musel bys ji zaujmout nečím jiným a pravděpodobně si s tebou nepokecá jako s kámoškama. I ty si lépe užiješ s kámošema, i to pivko můžeš zkusit - přece nechceš být celý život zakyslým abstinentem. A v partě, kde jsou kluci i holky, je vždy víc legrace. Můžeš zkusit inzerát, dopisovat si, ale obyčejně si vysníš někoho úplně jiného, než bude ta na druhé straně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]