Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevná linka pro babičku

Od: davidv odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli byste mi někdo neuměli poradit, kterou pevnou linku pořídit babičce, respektive od koho, viděl jsem, že něco nabízí Nordic Telecom, ale i O2, znáte ještě někoho? Díky, David.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
zadnou, pouzijte nejaky jablotron typ stolni mobil
kabod*

Na zdi mám viset stolní mobil se simkou od VODAFONE...Je to paušál nulový tarif,kde po přihlášení na učet lze DEAKTIVOVAT odchozí hovory,nechat jenom na příchozí hovory a ostatní také deaktivovat. Měsíčně chodí faktura na registrovaného člověka,kromě babičky na částku NULA KORUN...Pokud chce babička volat,nikoliv tedy zde za 6.50Kč,ale přes ODORIK zpětné volání,což je 1Kč a sec tarifikace...Jsem DĚDEČEK 72LET a náramně mi to vyhovuje..

doplněno 01.06.17 18:03:

Mám toto,co dvakrát prošlo záruční opravou a TED je spolehlivý Stolní GSM telefon Platinium tv-products.cz/... No a jelikož již NENÍ,tak je Stolní telefon na simkartu shop.vakap.cz/... ALIGATOR T100

iz*

Jak dlouho takhle nulový tarif od Vodafone používáte? Podmínkou tohoto tarifu bylo (změnily se podmínky?) využít 1 × v roce jednu placenou službu ► uskutečnit jeden hovor nebo poslat jednu SMSku.

david12*
hodnocení

Děkuji za odpověď, o aligátoru jsem už slyšel, jsem rád, že mi jej někdo doporučuje. Chtělo by to něco takhle jednoduchého.

hodnocení

0x

mobil a o2 a nejnižší paušál, na pevné linky se volá zdarma a může volat s kamarádkami hodiny

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud babička už má pevnou linku od telekomu,nebo O-2,pak je velice jednoduché ji pořídit i internet a televizi.Zvláště v době,kdy se chystá pro televizní příjem systém DVB-T2.Po zrušení telefonu na lince je možnost volat i přes Facebook.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]