Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli byste mi někdo neuměli poradit, kterou pevnou linku pořídit babičce, respektive od koho, viděl jsem, že něco nabízí Nordic Telecom, ale i O2, znáte ještě někoho? Díky, David.
Na zdi mám viset stolní mobil se simkou od VODAFONE...Je to paušál nulový tarif,kde po přihlášení na učet lze DEAKTIVOVAT odchozí hovory,nechat jenom na příchozí hovory a ostatní také deaktivovat. Měsíčně chodí faktura na registrovaného člověka,kromě babičky na částku NULA KORUN...Pokud chce babička volat,nikoliv tedy zde za 6.50Kč,ale přes ODORIK zpětné volání,což je 1Kč a sec tarifikace...Jsem DĚDEČEK 72LET a náramně mi to vyhovuje..
Mám toto,co dvakrát prošlo záruční opravou a TED je spolehlivý Stolní GSM telefon Platinium tv-products.cz/... No a jelikož již NENÍ,tak je Stolní telefon na simkartu shop.vakap.cz/... ALIGATOR T100
Jak dlouho takhle nulový tarif od Vodafone používáte? Podmínkou tohoto tarifu bylo (změnily se podmínky?) využít 1 × v roce jednu placenou službu ► uskutečnit jeden hovor nebo poslat jednu SMSku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.