Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doprosuji se o zaplaceni faktury _plyn

Od: ani* odpovědí: 2 změna:
Je to docela zlozite..ale pokusim se. Od prosince bydlime v novem dome. Vzhledem k pomalosti dane spolecnosti (plyn)si nas jako zakaznika prebrali az v breznu.Od dubna jsem se dala k jine spolecnosti, protoze komunikace s tou prvni byla neskutecna… nekolikkrat jsem se dotazovala ze chci zaolatit Plyn od toho prosince at uz to mam z krku a nemyslela na to. Na lince dane spolecnosti mi slecna operatorka rekla, ze fakturu v, stavi, at zatim zaplatim tu od brezna do dubna, to jsem obratem uhradila. Kdyz ani po 2tydnech nic…zavolala jsem dane spolecnosti opet. Pry nic platit nemam, vsechno je uhrazene…ze je to ukoncene a nic platit nemam..tak jsem se dotazovala na to jak je to mozne… Predchozi majitel platil zalohy az do brezna. I kdyz v dome od prosince nebydlel. Takze jsem.ho kontaktovala. Jemu vratili cca 15tis. preplatek za ty mesice kdy tam nebydlel…ale po nas to nechteji. Nekolkrat jsem se dotazovala, dozadovala placeni spotrebovaneho plynu, telef. rozhovory si urcite archivuji… Vypada to teda tak, ze bud distributor nebo prodejce udelal chybu. A proc ja, i kdyz cestny clovek se mam nejake spolecnosti doprosovat, abych zaplatila? Nikdy bych nedovolila aby to za nas platil predch. majitel…ale uz jsem fakt nastvana a rikam si, ze se to mozna ztrati a my si penize pridame k vybavicce ba miminko, ktere cekame. Mate nekdo podobnou zkusenost? Mozna po nich budu chtit pisemne cyjadreni ze je to v poradku a pak bych mela alibi kdyby telefonat nestacil. dekuji za vase(jakekoliv )nazory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Vy jste si nepředali plynoměr? S jakým stavem plynoměru Vás dodavatel plynu převzal? Není možné, že Vám spotřebu doúčtují až v ročním vyúčtování plynu?

Může sice jít o chybu u dodavatele, ale častěji bývá chyba v převodu plynoměru z původního majitele na nového...

hodnocení

0x

Bez podrobností o předání stavu plynoměru, prohlídkou faktur, nelze stanovit nic. Jak píše kolegyně Ivez, jen samá otázka mne napadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]